PNL îi dă replica lui Ponta: " Își imaginează că poate destabiliza unitatea Partidului Național Liberal"

PNL îi dă replica lui Ponta: " Își imaginează că poate destabiliza unitatea Partidului Național Liberal"

Victor Ponta își imaginează că poate destabiliza unitatea PNL, a declarat președintele PNL Vrancea, Nini Săpunaru, după ce premierul a săpat constant la temelia unității USL.

"Constat cu mâhnire că premierul Victor Ponta duce un război tot mai acerb împotriva Partidului Național Liberal. După ce a săpat constant la temelia unității USL, Ponta își imaginează că poate destabiliza unitatea Partidului Național Liberal", a spus Nini Săpunaru. Președintele PNL Vrancea a adăugat că PNL rămâne la Putere, pentru a guverna țara, așa cum a promis.

"Nu, domnule Ponta, PNL a demonstrat în repetate rânduri că poate face politică din Opoziție, că este un partid mare care nu poate fi dezbinat de ocuparea vremelnică a unor funcții. Mesajul postat de premier pe contul său de socializare, așa-zis adresat alegătorilor PNL și USL, este de fapt un mesaj în care acesta flutură funcțiile deținute de liberali la centru și în teritoriu. PNL rămâne la Putere, unit, pentru a guverna țara, așa cum a promis. Premierul Ponta și PSD să nu conteze pe noi în perpetuarea sistemului promovat și menținut de Traian Băsescu privind bătălia pentru funcții", a mai afirmat liderul PNL Vrancea. 

Ne puteți urmări și pe Google News