Pleaca Paraschiv

Pleaca Paraschiv

Cel mai vechi component al Stelei ar putea semna cu gruparea italiana Rimini, care a terminat Serie B, in sezonul trecut, pe locul al cincilea.

Sorin Paraschiv, jucatorul cu cele mai vechi state in Ghencea din actualul lot, este foarte aproape de un transfer la formatia Rimini, din Serie B. „Para” ar urma sa fie cedat italienilor contra sumei de 500.000 de euro, iar el ar urma sa incaseze, pentru fiecare dintre cei trei ani de contract, cate 300.000 de euro. Daca si jucatorul va accepta oferta, el va trebui sa mearga saptamana viitoare la Rimini, pentru vizita medicala.

Cel care, in absenta lui Mirel Radoi, a purtat adesea banderola de capitan de echipa este unul dintre jucatorii care i-au solicitat patronului, inca din vara, sa fie lasat sa plece. Conducatorii clubului i-au fixat un pret de numai o jumatate de milion de euro, deoarece s-a considerat ca si-a facut datoria fata de echipa in cei opt ani in care a imbracat tricoul „rosu-albastru”.

„Para” a refuzat sa vorbeasca ieri despre acest transfer, dar luni, in prima zi de cantonament, a dat de inteles ca ar putea pleca. In schimb, fata de prietenii sai din lot, „Para” a fost ceva mai volubil. El s-a imbratisat cu Rica Neaga chiar in timpul antrenamentului de dimineata, in semn de despartire. In schimb, oficialii prezenti la Kaprun sustineau ca habar n-au ce s-a discutat la Bucuresti.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Deocamdata e la noi”

Adi Ilie, managerul general din Ghencea, a fost evaziv cand a fost intrebat despre iminentul transfer. „Deocamdata, Paraschiv e la noi, avem nevoie de el si e netransferabil. S-a primit un fax cu o oferta de 500.000 de euro, dar se va discuta si cu jucatorul, fiindca e optiunea lui.

Apoi, maine, cand vor veni Vali Argaseala si Gigi Becali, va avea loc sedinta decisiva. Steaua e un nume, a jucat in Liga Campionilor si nu este usor sa mergi in liga a doua”, a declarat „Cobra”. „Nu sunt eu in masura sa-i dau sfaturi lui Para ce echipa sa aleaga. El trebuie sa se sfatuiasca numai cu ai lui. Eu nu stiu ce as face daca as avea vreo oferta din liga a doua, fie si din Italia”, a punctat si fundasul central Dorin Goian.

Cititi si:

"Poate o sa mai joc doar un meci de retragere"

Adversar greu pentru Steaua.