Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea nu renunță nici din închisoare. Planul secret al fostului lider PSD. Dăncilă a reacționat prompt
Dragnea nu renunță nici din închisoare. Planul secret al fostului lider PSD. Dăncilă a reacționat prompt

Dragnea nu renunță nici din închisoare. Planul secret al fostului lider PSD. Dăncilă a reacționat prompt

La conferinţa de presă care a avut loc la Piteşti, după şedinţa organizaţiei locale a PSD, premierul Viorica Dăncilă a afirmat, în legătură cu o nouă acţiune în instanţă a fostului şef al social-democraţilor, Liviu Dragnea, că „m-am obișnuit”.

Anterior, Liviu Dragnea a atacat în instanță, fără succes, modul în care a fost aleasă noua conducere a PSD , referindu-se la Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor.

Acum Dragnea a reînnoit acţiunea în instanţă.

„Nu știu încă de această acțiune pe care a întreprins-o dumnealui, dar m-am obișnuit, am văzut că toți bărbații din România și-au găsit ținta perfectă. Toți vor să se lupte cu premierul României, nu mai au nimic de împărțit între ei, toți vor ca premierul României să plece de la Palatul Victoria, să nu mai fie președinte de partid. Eu sunt convinsă că am puterea să merg mai departe și să le demonstrez că greșesc”, a afirmat premierul Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă acesta a scopul lui Liviu Dragnea, să o dea jos de la conducerea PSD, Viorica Dăncilă a întrebat dacă nu acolo se dorește a se ajunge prin acțiunea în instanță, potrivit dcnews.ro