Membrii trupei văzute ca una dintre cele mai apreciate formaţii britanice de rock alternativ vor cânta piese cunoscute de pe cele şase albume lansate până în prezent. La începutul acestui an trupa formată în 1994 a anunţat că se întoarce în studio pentru a lucra la al şaptelea album. Tot atunci au dezvăluit şi numele unor festivaluri importante din această vară în cadrul cărora vor cânta: Sziget (Ungaria), Frequency (Austria), Rock Im Potts și Highfield (Germania). 
Trupa, pentru a treia oară în România va cânta piesele cele mai cunoscute de pe albume ca "Without You I’m Nothing", "Black Market Music" şi "Meds". În 2004 formaţia a lansat DVD-ul "Soulmates Never Die" care conține imagini din concertul din Bercy, Paris, un exemplu perfect al modului în care implică Placebo publicul într-un concert.
Biletele în avans costă între 95 de lei la Gazon B, 125 la gazon A şi 145 de lei în Tribune, iar la intrare ele vor costa 125 de lei la Gazon B, 160 în faţa scene şi 190 de lei în tribune. Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro și în oficiile Poștei Române. Accesul pe stadion se va face începând cu ora 18:00.