Evenimentul Zilei > Actualitate > Piţurcă, înţepături la Hagi şi la Gheară
Piţurcă, înţepături la Hagi şi la Gheară

Piţurcă, înţepături la Hagi şi la Gheară

Victor Piţurcă şi-a luat gândul că l-ar putea întoarce din drum pe Cristi Chivu, dar a dat semnale de prietenie faţă de Adi Mutu şi de Gabi Tamaş, pe care a repetat că este dispus să-i recheme la lot.

După ce l-a ajutat pe Dorinel Munteanu să depăşească recordul de convocări la echipa naţională al lui Gică Hagi, selecţionerul Victor Piţurcă are de gând să-i facă o altă „aroganţă” fostului său coleg de la Steaua, cu care nu s-a aflat niciodată în relaţii cordiale, ba chiar au fost certaţi la cuţite multă vreme.
Am vorbit miercuri cu Mutu la telefon şi mi-a spus că suferă că nu l-am mai chemat la lot. El vrea să înscrie, să fie golgheterul numărul 1 al naţionalei. E mai marcator decât Hagi. S-ar putea să-i chem la meciurile următoare pe el şi pe Tamaş„, a spus Piţi, aseară, la GSP TV, la emisiunea „Contraatac”.
Referindu-se la Cristi Chivu, fostul căpitan al naţionalei, retras de la lot, antrenorul a precizat: „Toate semnalele care îmi vin dinspre Chivu îmi arată că el nu va reveni. Eu mizez însă pe faptul că e naţionalist şi că ţine la echipa naţională. Ştiu că a fost supărat pe ce s-a întâmplat în ultima vreme, când a fost criticat şi jignit, dar nu îi dau dreptate sută la sută„.
Piţi a făcut aprecieri şi la Ciprian Marica, noul lider al tricolorilor. „Am văzut că se făceau presiuni să fie căpitan Marica. A apărut şi Nicu Gheară. El să-şi vadă de treaba lui. Nicu a avut nişte disensiuni cu Mircea Sandu şi a vrut să bage vreo strâmbă. Eu i-am spus lui Ciprian că nu aia e lumea lui, cu Nicu Gheară, cu aia, cu aia. Se tot scrie de ce face el prin vacanţe şi de aceea lumea îl fluieră”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News