Evenimentul Zilei > Actualitate > Pin-Up Girls revin în forţă cu „All around the world”
Pin-Up Girls revin în forţă cu „All around the world”

Pin-Up Girls revin în forţă cu „All around the world”

Silvia şi Angi, fetele din trupa Pin-Up Girls speră să facă furori cu noul lor single, o piesă pop cu influenţe din anii 1960.

Cele două Pin-Up Girls sunt au o piesă nouă cu care speră să ajungă în topuri şi o energie debordantă. „Recunosc că, deşi am născut de curând şi sunt proaspată mămică, am fugit câte o oră pe zi în studioul de înregistrări pentru a mă asigura că totul este ok şi pentru a finaliza noul single Pin-Up Girls! Am mare încredere în această melodie şi cred că o să urce repede în topuri! Săptămâna viitoare avem câteva concerte şi, atât eu cât şi Angi, suntem curioase cum o să prindă „All around the world” la public. Curând  filmăm şi videoclipul!”, spune Silvia.
„Piesa „All around the world” reprezinta în totalitate stilul pin-up, un stil care promovează femeia atractivă din punct de vedere sexual, adesea îmbrăcată incitant, nud sau seminud, femeile frumoase, cu zâmbete largi. Piesa a pornit de la câteva acorduri simple de chitară, pe care s-au creat câteva versuri şi astfel refrenul a fost gata. Restul melodiei a curs de la sine…”, a adaugat  Angi.
Cele doua fete de la Pin-Up Girls, Angi şi Silvia  au un stil inconfundabil şi doresc să aducă un suflu nou pe piaţa muzicală românească. Ele s-au întors în timp şi au încercat să reînvie mirajul femeilor din anii `20 – `60.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News