PIN şi-a depus listele la BEM în absenţa lui Guşă

PIN şi-a depus listele la BEM în absenţa lui Guşă

Liderul PIN Bucureşti, Oana Rotaru, a depus, astăzi, la BEM, candidaturile acestei formaţiuni pentru CGMB şi Primăria Generală a Capitalei.

Cozmin Guşă, candidatul partidului pentru funcţia de primar general, lipsind de la eveniment, în semn de protest faţă de tratamentul la care au fost supuşi de BEC.

"În calitate de lider al Organizaţiei Bucureşti i-am cerut lui Cozmin să nu fie prezent la această întâlnire cu BEM, pe care noi îi considerăm o simplă sucursală al unei instituţii falimentare, o instituţie care şi-a bătut joc de toată munca noastră. Ne-a respins posibilitatea de a participa cu candidaţi independenţi în alianţa cu bucureştenii "Alianţa lui Cozmin" şi sigla", a explicat Oana Rotaru.

Ea a reamintit că liderii partidului ai hotărât că, la aceste alegeri, candidaţii formaţiunii vor candida cu lista PIN şi cu sigla "Ursul carpatin".

Ne puteți urmări și pe Google News

BEC a respins sigla Alianţei "Lista lui Cozmin" şi posibilitatea ca pe lista acestei alianţe să figureze candidaţi independenţi. Sigla de campanie era formată din două semicercuri de culoare roşie, despărţite de o bandă albă pe care era scris cu roşu textul: "Ne-am săturat cât ne-au furat", pe două rânduri, iar pe semicercul de jos era scris cu litere albe "Lista lui Cozmin".

(12:10)