Mihaela Drafta, un personaj apărut recent în viaţa mondenă, a lansat "MOB", o marcă de costume de baie pentru bărbaţi. Evenimentul, integrat unei petreceri la piscină, a strâns un număr mare de vedete, precum Ellie White, Julia Jianu, Vladimir Drăghia, Ellie White, Victor Slav, Cosmina Păsărin, Roxana Ciuhulescu, Maria Radu, Roxana Ionescu, Simona Nae şi Cici, membru al trupei Sistem.
O parte din ei au venit, după cum au recunoscut, de dragul prietenilor lor, Mihaela Drafta şi Bogdan Vlădău. Costumele de baie, toate în culori uni precum roz, roşu, bleu, turquoise, verde şi negru, au fost lansare cu titlu de creaţii de designer.
Mai multe modele de sex masculin au prezentat creaţiile prin iarba de la Pescariu Sports & Spa. Dacă unii şi-au încheiat defilările făcând scheme de înot, pentru alţii exista şi varianta unei simple traversări a piscinei.
 Evenimentul a avut şi ceva original. Prezentatoarea de ştiri sportive Geanina Ilieş a fost "transformată" în sirenă  şi cărată de patru manechini pe un tron de mătase. Asta, probabil, pentru a anima momentul miresei din colecţie şi, probabil, a mulţumi şi publicul de sex masculin. Nu ştim, însă, dacă şi costumaţia vedetei face parte din colecţie.
Mihaela Drafta şi arta creaţiei    
Mihaela Drafta ne-a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, la eveniment. "Practic, e o lansare de brand, care va comunica cu această lansare de «beachwear». E un început. În toamnă se va lansa colecţia de «underwear»", a explicat designerul.
"Brand-ul" MOB îl are ca imagine pe Jay Zan, "unul dintre participanţii la filmul «Sex and the city». Este unul dintre actorii cu un rol destul de mic, dar marcant", a spus ea.
Mihaela Drafta a făcut lumină şi în misterul procesului de creaţie de haine pentru bărbaţi. "Nu e foarte diferit să faci haine de bărbaţi… Nu e uşor să faci nimic, dar hainele pentru bărbaţi sunt mult mai «clean», mai practice, mai puţin duse în zona aceea foarte creativă", ne-a spus Mihaela.
Deşi a stat toată seara la braţul manechinului Bogdan Vlădău, Mihaela Drafta nu ne-a lămurit şi dacă există vreo relaţie sentimentală între cei doi: "N-aş putea să spun foarte multe, pentru că nu îmi doresc să mai spun foarte multe despre acest subiect".
Invitaţi "cu pile"
Victor Slav, unul dintre participanţii la eveniment, ne-a mărturisit că a venit de dragul Mihaelei şi a lui Bogdan, care îi sunt prieteni. Deşi Anda Adam nu l-a însoţit, prezentatorul nu pare să fie deranjat că, după cum spune el, "noi nu ştim nici dacă plecăm în concediu".
Şi Roxana Ciuhulescu s-a aflat la eveniment din prietenie. "Ce-i drept, am început să ies din ce în ce mai rar la evenimente mondene, dar principalul motiv pentru care sunt aici e că sunt foarte bună prietenă cu Mihaela Drafta. De când a apărut fetiţa mea, am început să îi dedic ei cea mai mare parte a timpului liber. Merg mai mult la evenimente auto, pentru că asta e meseria mea", ne-a mărturisit vedeta.
Evenimentul cu circa 300 de invitaţi, împachetat sub forma unei petreceri la piscină, nu a implicat costume de baie decât cele din colecţie, iar vedetele nu au avut parte de băi în piscină.