Petre Marin, audiat la DNA

Petre Marin, audiat la DNA

Fundaşul stelist s-a prezentat, în această dimineaţă, la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde a fost citat în calitate de martor în dosarul privind scandalul banilor care îi aparţineau lui Gigi Becali şi se presupune că urmau să ajungă la jucătorii Universităţii Cluj.

Petre Marin a ajuns la DNA în jurul orei 9.45, neînsotiţ, şi a refuzat să facă declaraţii. 

La ieşirea de la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), jucătorul a spus că a fost chemat de procurori pentru că este naşul de cununie al lui Gigel Coman, jucătorul Universităţii Cluj reţinut în 7 mai alături de alte patru persoane care aveau asupra lor 1,7 milioane de euro.             Marin a refuzat să dea detalii despre declaraţiile pe care le-a dat procurorilor sau despre calitatea pe care o are în dosar.             Întrebat de ce a stat atât de mult la sediul Direcţiei, aproximativ două ore, Marin a spus că ar fi petrecut mai mult timp în sala de aşteptare decât cu procurorii.

            "Îl cheamă pe Petre Marin, m-a sunat băiatul, pentru un dosar din 2006, meciul cu Gloria Bistriţa. Nu mai ştiu cum s-o scoată la capăt procurorii. Toţi jucătorii Bistriţei au fost audiaţi, s-a hotărât neînceperea urmăririi penale şi pentru mine, şi pentru ei. Cu Rădoi n-am vorbit. Ce să caute el acolo? S-a făcut cerere la procurorul şef pentru înapoierea banilor. E posibil să nu-i dea, s-o facă pe orgoliosul. Ei sunt în culpă, nu eu. Ce proces, habar n-au să facă un rechizitoriu. Înseamnă că ungurii comandă DNA-ul. Vor să distruga mitul Stelei, altfel nu se explică. N-ar merita nici buna ziua, dar o să mă duc, conform legii. Să mă citeze de vreo trei-patru ori şi apoi mă duc. Asta vreau şi eu, să mă aducă cu Poliţia, le adun pe toate, e terorism ce fac ei cu mine, mergem la CEDO", a spus, aseară, Gigi Becali.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cunoscuţi ai finanţatorului Stelei au fost reţinuţi la Cluj, având asupra lor suma de 1.7 milioane de dolari, bani care ar fi urmat să ajungă la fotbaliştii Universităţii. Intenţia era ca Universitatea să încurce pe CFR Cluj în partida din ultima etapă şi să aducă titlul în Ghencea.

ŞTIRE ACTUALIZATĂ LA ORA 12:31