Evenimentul Zilei > International > Peggy Siegal pierde contracte la Hollywood din cauza legăturilor cu pedofilul Jeffrey Epstein
Peggy Siegal pierde contracte la Hollywood din cauza legăturilor cu pedofilul Jeffrey Epstein

Peggy Siegal pierde contracte la Hollywood din cauza legăturilor cu pedofilul Jeffrey Epstein

Peggy Epstein a pierdut trei dintre cele mai mari contracte de sezon la o săptămână după ce a vorbit despre petrecerile date  după eliberarea lui Epstein din închisoare, pe motiv ca ar fi  solicitat un minor pentru relaţii intime. Siegal a fost  imediat abandonat de Netflix, FX si Annapurna Pictures.
Netflix și FX au refuzat să comenteze despre caz 
Peggy Siegal  a lucrat pentru toți trei pe bază de contract, mai ales în perioada premierelor, şi este considerată ca fiind cel mai mare nume în domeniu.  Dar acum a pierdut totul.  Mai mulți oameni din domeniu, contactați de Daily Mail, au dezvăluit că  nu au de gând să mai lucreze cu ea.
Peggy Siegal a recunoscut că s-a folosit de nume importante de la Hollywood pentru a-l ajuta pe Jeffrey Epstein  după eliberarea lui din închisoare în 2010. Printre aceştia se afla Steve Kroft, George Clooney și Harvey Weinstein.
„De-a lungul anilor l-am invitat să participe la o parte din evenimentele mele. Nu știam la acea dată – și nu am aflat până de curând – că abuza minori „, a spus Siegal despre Epstein într-o declarație de presă.
Siegal a spus, de asemenea, că nu a fost plătită de Epstein pentru acele petreceri, deşi a continuat să-l ajute invitându-l la un eveniment unde oaspeții au spus că a fost „ca o cină regală”. Printre oaspeții de la cină au fost şi doi bărbați care în prezent servesc în cabinetul președintelui Trump – fiind cei mai de încredere consultanţi juridici.  
Cina a fost la domiciliul lui David și Julia Koch, iar Epstein poate fi văzut în fotografii AICI unde vorbea cu invitaţii de la petrecere.  Aşadar, sunt probe în care Jeffrey Epstein, în vârstă de 66 de ani, a participat la  cina din august 2010, dată pentru premierea filmului „Wall Street: Money Never Sleeps” (Wall Street: Banii sunt făcuți să circule).
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: