Antrenorul de karate pedofil FĂCEA ORGII sexuale cu fetiţe. DETALII ŞOCANTE din dosar

Antrenorul de karate pedofil FĂCEA ORGII sexuale cu fetiţe. DETALII ŞOCANTE din dosar

Antrenorul de karate din Timişoara care făcea orgii sexuale cu două fetiţe de 9 şi 10 ani a fost ieri arestat preventiv pentru 29 de zile.

El este acuzat de viol asupra unor persoane care nu au împlinit vârsta de 15 ani şi corupţie sexuală. Anchetatorii au stabilit că pentru a-şi satisfice obsesiile sexuale, sensei Pârvan i-a minţit pe părinţii celor două minore că face cu ele antrenament de performanţă, separat de restul grupei.

Pornografie infantilă la Universitatea de Ştiinţe Agricole

Orgiile aveau loc aproape în fiecare sâmbătă, în ultimele 7 luni, în biroul său de la universitate. De cele mai multe ori, a recunoscut pedofilul, le abuza pe ambele victime de-odată. Surse din cadrul anchetei au arătat că maestrul în arte marţiale le-a atras pe fetiţe spunându-le că au potenţial să fie karatiste de performanţă, cu condiţia să se emancipeze sexual, devenind "fete mari". Şi-a pus la punct un plan diabolic. Cu aproximativ acelaşi discurs s-a prezentat în faţa părinţilor acestora. "Fiica dumneavastră are potenţial, poate face sport de performanţă. Dar pentru centura neagră trebuie antrenament suplimentar". A mizat pe slăbiciunea firească a oricărui părinte care vrea să îşi vadă copilul vedetă. Aşa se face că adulţii nu şi-au pus întrebări că orele de karate "de performanţă" se ţineau la Universitatea de Ştiinţe Agrigocle şi nu în sala de sport a Şcolii generale nr. 7, unde veneau şi alţi copii. Nu s-au mirat nici să afle că la ore participau doar cele 2 fetiţe. Timp de 7 luni acestea au fost abuzate săptămânal, în biroul său de la Universitate, instituţie unde Dan Ioan Pârvan este angajat ca şi administrator al parcului auto. De cele mai multe ori aveau loc raporturi sexuale cu ambele fetiţe, a mărturisit pedofilul. În timp ce una îi făcea sex oral, cealaltă trebuia să se uite şi să "înveţe". Iar dacă una din ele a lipsit de la "antrenament", sensei avea grijă să fotografieze raporturile sexuale, pentru a i le arăta când revenea la ore. În faţa magstraţilor pedofilul a recunoscut totul. Ba chiar a avut nesimţirea să  zâmbească şi să spună că totul a fost "o joacă". El a divorţat în urmă cu câţiva ani, tocmai din cauza devierilor sexuale, iar de ceva vreme îşi căuta parteneri şi pe diverse site-uri de socializare. Potrivit anchetatorilor, pe fetiţe le-a corupt în luna februarie, iar până când a fost prins a întreţinut în repetate rânduri relaţiis exuale cu minorele. "În calitate de antrenor de karate al minorelor P.A. şi R.C, prin constrângere morală şi profitând de vârsta părţilor vătămate, în perioada februarie 2012- septembrie 2012, în mod repetat, inculpatul a întreţinut relaţii sexuale orale cu minorele, respectiv a săvârşit acte cu caracter obscen asupra sau în prezenţa acestora. Cu ocaziile  susmenţionate, inculpatul a efectuat fotografii care au fost scoase de acesta la imprimantă după care au fost arătate minorelor; de asemenea, inculpatul le-a arătat celor două minore şi alte fotografii cu caracter obscene", a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă TRibunalul Timiş, Ion Braşoveanu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Antrenorul a negat că înainte ar fi agresat şi alte fetiţe care, de-a lungul timpului, au participat la orele acestuia de karate chiar dacă în presă au început să apară şi declaraţii ale altor victime.