Dan Condrea şi Alexandra Angelica Florina, fosta cumnată a acestuia, sora Laurei Georgescu, apar pe lista unei bănci pentru locuinţe. Aceştia făceau economii pentru a putea beneficia de avantaje, dobândă fixă pe toată perioada de rambursare şi comisioane zero. În luna septembrie a anului trecut, cei doi au fost răsplătiţi de renumita bancă cu câte 100 de lei. Explicația apetitului lui Condrea pentru case ne-a dat-o un fost colaborator de-al său. El știa bine că fostul patron de la Hexi Pharma avea o „sensibilitate” la apartamentele aflate la ultimele etaje pentru că erau mai ieftine. De aceea, multe din apartamentele sale, fie că sunt folosite ca sedii de firme, fie ca locuințe închiriate, sunt situate la etajele superioare.


FOTO: Dan Condrea şi-a pierdut viaţa pe 22 mai 2016Potrivit procurorilor DNA, Dan Condrea deţine, chiar dacă nu erau trecute pe numele lui, 23 de apartamente şi case în Bucureşti şi prin împrejurimi. Parchetul a anunțat că a pus sechestru pe toate acestea.

Deţinea şi o firmă de imobiliare

Condrea şi Laura Magdalena Georgescu, fosta lui soţie, au avut şi o firmă de imobiliare „Hexi Imobiliare”, cu sediul în strada Nadeş din Sectorul 1 al Capitalei, la limita cu localitatea Mogoşoaia. Firma care se ocupa de administrarea imobilelor, pe bază de comision sau contract, şi-a întrerupt activitatea la 31.12.2013. Potrivit unor surse, firma a produs sute de mii de euro.


FOTO: Laura Georgescu a susţinut la un moment dat că fostul ei soţ fusese filatEVZ a pornit în căutarea imobilelor care au aparținut lui Condrea, iar până acum au fost descoperite trei vile în oraşul Otopeni, două pe strada Nadeş din Sectorui 1, la limita Otopeni cu Mogoșoaia, un teren intravilan de peste 2.000 mp pe Bd-ul Dacia, trei case imense, situate lângă Institutul Ana Aslan, un apartament în strada Octavian Goga, unde are sediul Hexi Pharma, și un apartament într- un bloc ridicat în anul 2008 pe strada Traian din Capitală.

Se aşteaptă expertiza tehnică auto

Chiar dacă ancheta procurorilor e departe de a fi gata, șeful Parchetului General s-a antepronunțat, afirmând că nu e vorba de omor. „Colegii noştri îi audiază pe toţi martorii pentru a identifica circumstanţele în care s-a produs accidentul. De asemenea, este în curs o expertiză tehnică, criminalistică, ce urmează să clarifice modul în care s-a produs accidentul, circumstanţele şi aşa mai departe”, a declarat Augustin Lazăr.

Te-ar putea interesa și: