PDL reclamă că Dragnea ar fi solicitat preşedinţilor secţiilor de votare ca, după ora 21,00, să-i dea afară pe reprezentanţii democrat-liberali din secţii. Boureanu a spus că, după această oră, se aşteptă la tentative masive de fraudare şi în judeţe precum Vrancea, Constanţa, Olt, Dolj şi Brăila.
"Organizaţia noastră din judeţul Teleorman a depus o nouă plângere penală şi plângeri pentru preşedinţii secţiilor de votare din tot judeţul având în vedere că am asistat la discuţii şi avem informaţii de la o teleconferinţă a domnului Liviu Dragnea prin care acesta solicită ca, începând cu ora 21,00, să fie daţi afară din secţii reprezentanţii PDL. Acest lucru nu se va întâmpla numai în Teleorman, alte judeţe menţionate sunt: Vrancea, Mehedinţi, Olt, Dolj, Constanţa şi Brăila. (…) Semnalul de alarmă este pentru toată ţara. Aşteptăm tentative de fraudă masivă la vot, inclusiv cu violenţă", a susţinut Boureanu, conform Agerpres.
"Avem din ce în ce mai multe informaţii de sms-uri şi telefoane false", a mai spus vicepre;edintele PDL. "Vă rugăm, nu ieşiţi la vot, exprimaţi-vă dezacordul vizavi de haosul politic şi economic în care USL a aruncat ţara în ultimele două luni prin neparticipare la acest referendum. Orice mesaje recepţionate pe email, prin sms, orice telefoane primite sunt false, vin din partea USL, a susţinut Boureanu.
În cursul zilei de astăzi, PDL a mai depus o plângere la adresa secretarului general al PSD, pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, abuz în serviciu contra intereselor publice şi abuz în serviciu în formă calificată. Dragnea a fost reclamat la procurori deoarece a cerut ca oră de oră să-i fie comunicată prezenţa la vot de către birourilor electorale de pe raza judeţului Teleorman. Pedepasa pentru abuzul în serviciu contra intereselor publice este între 6 luni şi 5 ani de închisoare.

CITIŢI ŞI:
  • REFERENDUM FURAT. Plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea. El riscă 5 ani de închisoare. Următorul pe listă, Oprişan?