PDL Alba, lansare de candidați fără liderii centrali

PDL Alba, lansare de candidați fără liderii centrali

Democrat-liberalii din Alba îşi vor lansa mâine, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, candidaţii la alegerile din 10 iunie, de această dată, spre deosebire de alte alegeri locale, fără invitaţi din conducerea centrală a partidului, potrivit Agerpres.

Preşedintele organizaţiei judeţene Alba a Partidului Democrat Liberal, Mircea Hava, care candidează pentru un al V-lea mandat consecutiv de primar în Alba Iulia, a susţinut, joi, într-o conferinţă de presă, că 'nu e nimic diferit, însă toţi avem treabă'. 'Emil Boc are probleme la el acasă şi trebuie să şi le facă. Vasile Blaga este prin toată ţara, şi prefer ca Vasile Blaga să fie la lansare într-o zonă cu probleme. Şi pe altcineva, pe cine să chem? Aici noi nu avem probleme şi suntem mult mai aşezaţi ca şi acum 4 ani', a declarat liderul democrat-liberalilor din Alba.

'Lansarea va fi un moment în care ne întâlnim, un moment în care o să vorbim un pic despre campania electorală, despre noi n-are sens să vorbim. Vom fi numai noi, pentru că nu simţim nevoia să vină cineva de nu ştiu unde, că n-are ce să ne facă, decât, fără supărare, ne creează nişte, hai să nu spun obligaţii, nişte timpi, că trebuie să te ocupi de cineva, şi noi avem altceva de a face. Ne vom întâlni toţi, vom face o chestiune elegantă, vom vorbi despre noi mai mult, pentru că nu are sens acolo unde îşi faci lansarea să vorbeşti despre ceilalţi. Poate va fi şi un pic de muzică, pigmentat pe ici pe colo, dar uşor' , a spus Hava.

Acesta a adăugat că a convenit cu liderii partidului să reprezinte conducerea centrală, el deţinând şi funcţia de vicepreşedinte al PDL.

Ne puteți urmări și pe Google News

Hava a apreciat că este frumos atunci când faci o lansare, dar că cei care trebuie să voteze nu participă la lansare. 'Deci, chestiile astea festiviste, (...), să aduci oameni, (...), pe cine amăgeşti? Poveşti', a adăugat liderul democrat-liberal.

Hava a mai spus că va fi făcută o campanie cu oameni puţini, dar care cred în ceea ce fac.

'Legat de campania electorală, totul este normal, pentru că noi facem o campanie electorală în care vorbesc faptele. Avem ce să spunem, avem ce să arătăm şi nu trebuie să-i convingem pe oameni de necesitatea continuităţii. Mergem pe ceea ce am spus-o tot timpul: orice om politic care este 4 ani în politică, ales, numit, trebuie să se caracterizeze prin ceea ce a făcut, prin fapte, nu prin vorbe. (...). Asta va fi campania noastră electorală, în care vom spune de ceea ce am făcut şi de ceea ce vom face în continuare. Am dovedit că avem soluţii, că ştim, că putem, că, indiferent cum va fi guvernul, de ce culoare, ne-am descurcat şi ne-am descurcat pentru oraş. Vom vorbi despre oraş şi despre ceea ce am făcut pentru oraş' a conchis primarul democrat-liberal al municipiului reşedinţă de judeţ.

PDL are în Alba candidaţi la primării şi consilii locale în toate unităţile administrativ teritoriale, precum şi la Consiliul Judeţean