"Papi", casatorie in secret

"Papi", casatorie in secret

Fanele telenovelei "Daria, iubirea mea", difuzat de Acasa in weekend, au un motiv in plus sa ofteze: Alexandru Papadopol s-a insurat in secret cu Ioana Ginghina, colega sa de platou de filmare.

Evenimentul s-a produs cu doua zile inainte de Craciun si nu au aflat despre acesta nici macar familiile celor doi. Singurii martori la cununia civila au fost Dana Nalbaru - care a nascut vineri o fetita - si sotul Dragos Bucur, actor si prezentator la Realitatea TV, buni prieteni ai mirelui.

Ioana si Alexandru s-au cunoscut in urma cu aproape trei ani, cu prilejul unei alte telenovele, „Numai Iubirea”, insa au inceput sa se intalneasca abia in octombrie, anul trecut. La nici trei luni, cei doi se cununau civil in mare secret. Totul a inceput mai mult in gluma, dupa cum au declarat cei doi, cand pe platourile de filmare se intrebau reciproc daca vor sa se casatoreasca.

„Ne-am dorit sa se intample asa pentru ca am vrut sa fie un moment numai al nostru”, a declarat Papadopol. La randul ei, Ioana ne-a povestit ca a avut foarte multe emotii: „Cand am fost nevoita sa semnez cu noul meu nume, nici nu mai stiam sa scriu „Papadopol”, asa ca l-am intrebat pe Alex cum se scrie”. Mireasa a avut un buchet de orhidee, cumparat de mire chiar pe drumul spre Starea Civila de la Sectorul 6.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cat despre nunta propriu-zisa, Ioana si Alexandru s-au decis ca va avea loc in cursul acestui an, cel mai probabil in vara, dupa ce vor termina filmarile.