Evenimentul Zilei > Actualitate > Panică în lumea interlopă din Capitală. Șeful clanului „Sportivilor” a fost înjunghiat? Robert Nica face dezvăluiri incendiare
Panică în lumea interlopă din Capitală. Șeful clanului „Sportivilor” a fost înjunghiat? Robert Nica face dezvăluiri incendiare

Panică în lumea interlopă din Capitală. Șeful clanului „Sportivilor” a fost înjunghiat? Robert Nica face dezvăluiri incendiare

În urmă cu câteva zile a izbucnit în Capitală un imens scandal, unde liderul clanului Sportivilor, Robert Nica ar fi fost înjunghiat de unul dintre angajații săi.

Cu toate că la incident au fost martori, Robert Nica a postat pe pagina sa de socializare un clip video în care neagă că a fost protagonistul evenimentului violent.

Bărbatul a fost însă dat de gol de forma fizică pe care o afișa.  În cele câteva secunde în care se adresează „fanilor”, Robert Nica gâfâie și dă semne de oboseală.

„Nu știu pe cine bucură sau pe cine întristează videoclipul meu, dar nu cred că s-a născut cineva care să mă taie pe mine sau să mă bată. O să mai dureze pentru că eu încă nu port baston. În rest, ce pot să vă spun, m-am săturat de toate aberațiile și vă doresc o zi minunată”, a spus Robert Nica.

Conform unor zvonuri din oraș, Robert Nica ar fi fost tăiat chiar de unul dintre angajații săi, pe unul dintre șantierele pe care le deține liderul Sportivilor.

„A fost tăiat de un muncitor, pe șantier. Conflictul dintre cei doi a degenerat extrem de repede, iar angajatul ar fi scos un briceag și l-a tăiat pe Robert. Nu se știe de la ce a plecat scandalul dintre cei ei, dar cert e că Robert a ajuns să fie înjunghiat”, a spus unul dintre martori.

În urmă cu aproximativ opt ani, Robert Nica a fost săltat de autorități după o răfuială cu clanul Cămătarilor.  Potrivit unor surse din Poliţie, la câteva ore după ce în Popeşti-Leordeni s-a produs o răfuială între membri ai grupării Sportivilor şi ai clanului Cămătarilor, judiciariştii bucureşteni au oprit, pe o stradă din Sectorul 4, un autoturism de teren Range Rover, de culoare albă, în care, alături de alte trei persoane, se afla liderul grupării Sportivilor Robert Nica, însoţit de trei dintre locotenenţii săi.

Robert Nica a fost ridicat împreună cu celelalte trei persoane, interlopii având asupra lor un pistol cu gaze, modificat în aşa fel încât să tragă cu bile din metal, şi un cuţit lung de 35 de centimetri. Toţi patru au fost predaţi autorităţilor ilfovene, potrivit cancan.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: