Pancu ar putea umple golul din atacul Rapidului

Pancu ar putea umple golul din atacul Rapidului

Echipa Rapid, detinatoarea Cupei Romaniei la fotbal, strange azi randurile.

Reunirea este programata pentru ora 18.00, la baza Pro Rapid, urmand ca maine dimineata jucatorii sa efectueze obisnuita vizita medicala. Giulestenii vor participa, in perioada 24-30 iunie, la un cantonament in Poiana Brasov. Al doilea cantonament va avea loc in Elvetia, in perioada 4-17 iulie. Pe 14 iulie este programat un meci amical cu formatia franceza Sochaux. Primul joc oficial al sezonului pentru Rapid se va disputa pe 25 iulie: Supercupa Romaniei, impotriva campioanei Dinamo.

Schimbari majore in ofensiva Formatia de sub Podul Grant porneste la drum cu alt antrenor pe banca, italianul Cristiano Bergodi, dar si fara cateva piese de rezistenta. Din Giulesti au plecat trei atacanti: Ionel Ganea, Ianis Zicu si Viorel Moldovan, precum si un fundas de baza - Vali Badoi.

Patronul George Copos a dispus aducerea unor jucatori fara cota in Liga I: mijlocasul muntenegrean Vladimir Bozovici si atacantul camerunez Pierre Boya. Pe ultima suta de metri a venit, de la Poli Timisoara, mijlocasul Stefan Grigorie. Rapidistii forteaza aducerea lui Ovidiu Herea, de la FC National, cotat la trei milioane de euro. Marea lovitura a verii ar putea fi repatrierea lui Daniel Pancu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Atacantul legitimat in prezent la Bursaspor a anuntat ca giulestenii au prioritate la negocieri. Daca nu se va intelege cu „scotianul” Copos, Pancu va lua drumul Aradului, unde este asteptat cu bratele si baierele pungii larg deschise de Nicolae Bara, patronul de la UTA.