Evenimentul Zilei > Actualitate > ORGIILE BAHICE ale familiei Beckham. Totul a IEŞIT la IVEALĂ acum
ORGIILE BAHICE ale familiei Beckham. Totul a IEŞIT la IVEALĂ acum

ORGIILE BAHICE ale familiei Beckham. Totul a IEŞIT la IVEALĂ acum

Victoria Beckham are o pasiune la care puţini s-ar fi aşteptat. Soţul său, fostul internaţional englez David Beckham a dezvăluit că Victoria este mare amatoare de tequila.

David Beckham a făcut această dezvăluire în timp ce se afla în Mexic pentru a filma o reclamă pentru marca vestimentară Belstaff, informează Agerpres, citând EFE. Acesta a achiziţionat o sticlă de tequila pentru a o face cadou soţiei sale.

"Îi place foarte mult. Cred că toată lumea are momentul său tequila de-a lungul anilor, dar când devii matur o apreciezi şi mai mult", a spus David Beckham într-un interviu acordat revistei Condé Nast Traveller, care va ieşi pe piaţă la 5 octombrie.

Jucătorul, care în prezent activează la Club Conventry City din liga a doua engleză, a mărturisit revistei de călătorii că are deprinderi speciale pentru a-şi face cât mai repede bagajul şi că prietenii lui îl iau mereu peste picior din cauza aceasta.

El a declarat în acest sens că este mult mai "organizat" decât soţia sa, care îşi face "întotdeauna bagajele în ultimul moment".