Evenimentul Zilei > Actualitate > Organizatorii concertului Red Hot Chili Peppers suplimentează biletele la categoria Gold Circle
Organizatorii concertului Red Hot Chili Peppers suplimentează biletele la categoria Gold Circle

Organizatorii concertului Red Hot Chili Peppers suplimentează biletele la categoria Gold Circle

Fanii formaţiei care va concerta pe 31 august în ţara noastră au încă o şansă de a-şi cumpăra bilete la categoria Gold Circle. Organizatorii pun în vânzare 500 de bilete.

Numărul foarte mare de solicitări, după epuizarea biletelor puse iniţial în vânzare la această categorie, i-a convins pe organizatori să pună încă 500 de bilete la dispoziţia fanilor. Trupa va concerta la finalul verii pe Naţional Arena, din Bucureşti.
"Interesul publicului faţă de acest eveniment a fost evident încă din primele zile după anunţul oficial: categoria Gold Circle a fost sold-out în doar două săptămâni. Prin urmare, am luat în calcul efectuarea unor modificări de ordin logistic astfel încât să putem acomoda încă 500 de fani", a declarat Laura Coroianu, reprezentant Emagic.
 
Biletele pentru concert sunt disponibile online, pe www.MyTicket.ro, la mai multe categorii de preţuri: 130 (Gazon), 275 (Gold Circle), 155, 185, 215, 265, 305, 375, respectiv 495 RON. Acestea pot fi achiziţionate şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.