Orban: Crin's Team e pe mâini bune

Orban: Crin's Team e pe mâini bune

Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele PNL, nu este supărat din cauza opţiunii lui Crin Antonescu privind şeful de campanie. El a susţinut azi că alegerea lui Romeo Stavarache este o decizie bună întrucât liderul de la Băcău îl poate califica pe candidatul PNL în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Ludovic Orban, prim-vicepreşedinte al PNL, a salutat numirea lui Romeo Stavarache în poziţia de şef de campanie pentru preşedintele PNL Crin Antonescu, candidatul propus de liberali pentru alegerile prezidenţiale, transmite Mediafax.

 

Comentariul lui Orban survine în contextul în care, potrivit unor surse liberale, variantele iniţiale luate în calcul pentru conducerea staff-ului electoral erau Ludovic Orban, Relu Fenechiu şi Bogdan Olteanu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ludovic Orban a susţinut că Stavarache este omul care îl poate propulsa pe Crin Antonescu în turul doi la prezidenţiale, iar ceea ce îl recomandă este faptul că a câştigat două campanii dificile la Bacău.

"Romeo Stavarache este potrivit şi pentru cã a câştigat douã campanii extrem de dificile pentru Primãria municipiului Bacãu şi este un om care a câştigat aceste campanii fãrã sã fie implicat în afaceri de corupţie - modelul politicianului de tranziţie de care încep sã se sature românii", a afirmat Ludovic Orban, fost ministru al Transporturilor în al doilea cabinet Tăriceanu.

Prim-vicepreşedintele PNL a adăugat că îşi va asuma un rol organizatoric, "de mobilizare a partidului" în viitoarea campanie electorală şi că partidul său contează pe electoratul dezamăgit de guvernarea PDL.

Ludovic Orban a criticat partidul condus de Emil Boc pentru iniţiativa de a cere anchetarea fostului prim-ministru Călin Popescu-Tăriceanu în dosarul Sterling. Orban a cracterizat această iniţiativă drept un paravan pentru acoperirea daunelor aduse imaginii PD-L de către ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi.

Liderul PNL s-a deplasat până la Arad pentru instalarea în funcţie a unui nou preşedinte al filialei judeţene a partidului. Biroul Politic Naţional l-a numit pe Gavril Popescu în locul lui Sever Jurcă la conducerea filialei PNL Arad. Această schimbare a venit ca răspuns la rezultatele slabe înregistrate de liberalii arădeni la alegerile pentru Parlamentul European.

Citiţi şi:

Antonescu, senator la fără frecvenţă

PNL face din Crin clona lui Iliescu

Repetiţie pentru alegeri: Războiul dosarelor