Răzvan Lucescu a condus cu viteză excesivă un BMW, a intrat pe celălalt sens de circulație și a accidentat mortal o femeie de 23 de ani. Ancheta a fost mușamalizată la modul cel mai murdar cu putință.

Cazul a fost prezentat în ziarul nostru în urmă cu 19 ani și atunci atrăgeam atenția organelor în drept asupra tendinței de manipulare a faptelor, exercitată de familia Lucescu. Rudele victimei susțineau versiunea adevărată a accidentului. Nimeni nu le-a ascultat. Dimpotrivă au fost intimidate. Li s-a sugerat să-și vadă de treabă.

Asta era să se întămple încă o dată în timpul acestei săptămâni. Și cu rudele, și cu ziarele și televiziunile care au avut curajul să abordeze acest subiect. Familia Lucescu a ieșit la atac. A amenințat cu judecata. La banii pe care-i are și la situația din justiția noastră amenințarea trebuia serios luată în seamă. Unii s-au speriat. Multă lume se muiase, Familia jubila. Pe neașteptate au apărut  martori importanți. Cei care se găseau în mașina de pe sensul opus. Puțin a lipsit ca Răzvan Lucescu să nu intre și în ei.

Tot acest caz are în spate niște culise pe care cititorii ar trebui să le afle. Noi nu am fi reluat cercetările accidentului din 1991 dacă nu am fi fost contrariați de aroganța lui Mircea Lucescu față de vatman. Martorul cheie nu ar fi ieșit din anonimat dacă nu ar fi fost contrariat de aroganța comunicatului dat de Răzvan Lucescu, în care acesta amenința pe toată lumea, dar în primul rând pe noi, cei de la "Evenimentul Zilei".

Așa s-a scris istoria acestei crime. Ce nu a fost posibil în anul 1993, după apariția primului articol s-a realizat ieri. Familia Lucescu a fost dovedită. Nu a condus Ana Maria ci Răzvan. Aveau viteză foarte mare, peste 100 km/h în localitate. Victima nu a sărit în fața mașinii ci a fost acroșată de pe un refugiu. Ancheta(veți vedea în ziarul de mâine) a fost făcută în bătaie de joc. Punem la dispoziția procurorilor toate documentele. Sunt curios ce va mai declara Familia Lucescu.