"Oli" îl somează pe Gigi să-şi vadă de "oile" lui!

"Oli" îl somează pe Gigi să-şi vadă de "oile" lui!

"Dacă n-o să-l lase pe noul antrenor să-şi facă treaba, vor mai trece mulţi ani până când va câştiga alt trofeu", i-a transmis Cosmin Olăroiu patronului.

Cosmin Olăroiu şi-a terminat cel mai scurt mandat la Steaua câştigând un nou trofeu, Cupa României, după victoria de miercuri seară cu Dinamo. Deşi Gigi Becali a continuat să se bată şi ieri cu pumnii în piept că-i va face tehnicianului în vârstă de 41 de ani "o ofertă de nerefuzat" şi o echipă imbatabilă, "Oli" a confirmat pentru EVZ că nu va mai continua sub nicio formă în Ghencea. În plus, i-a transmis un avertisment dur fostului oier.

EVZ: Oli, ai mai discutat ceva cu Gigi Becali? Mai există măcar vreo şansă să rămâi în Ghencea? Cosmin Olăroiu: N-am mai discutat nimic cu Gigi după meciul de la Braşov, nu se mai schimbă nimic. Nu există nicio şansă, nici 0,1 la sută.

Dar Gigi continuă să vorbească despre "oferte de nerefuzat" pentru tine. Pe ce se bazează când insistă atât? Nici eu nu înţeleg.

Ne puteți urmări și pe Google News

În alegerea ta a contat doar înţelegerea cu noul club sau şi faptul că în Ghencea se produc mereu "electroşocuri"? Doar angajamentul pe care l-am semnat, nimic altceva. Nu pot să spun, deocamdată, numele echipei la care voi merge.

Iei şi jucători români cu tine? Nu am de gând să iau niciun român.

Nici pe Dică, mai ales că este ca şi dat afară de la Steaua? Doamne fereşte! Cine a spus asta?

Gigi Becali a zis deja că nu-l păstrează decât ca antrenor secund. Asta ar trebui să stabilească noul tehnician: cine vine, cine pleacă... Dacă Gigi n-o să-l lase pe noul antrenor să-şi facă treaba, vor mai trece mulţi ani până când Steaua va câştiga alt trofeu.

De ce n-ai dorit să-ţi asumi trofeul şi ai spus că este numai meritul jucătorilor? Fiindcă meritul a fost al fotbaliştilor. Eu am venit doar să-i ajut, să vorbesc cu ei. Atât.

Jucătorii au arătat că nu sunt chiar atât de slabi... Asta trebuie să înţeleagă conducătorii clubului şi să nu mai repete unele greşeli. Citiți și:

  • Steaua riDică iar Cupa, după o pauză de 12 ani
  • Olăroiu a plecat, vine Zenga? Gigi Becali vrea un antrenor român
  • Olăroiu a luat Cupa cu Steaua, însă nu rămâne în Ghencea. "Merg pe drumul meu!"