Oana Zăvoranu și-a uimit fanii cu anunțul pe care l-a făcut pe social media. Oana și soțul său au vorbit într-un live pe Instagram despre o posibilă sarcină. Bruneta a spus fără să stea pe gânduri că își dorește un băiat și o fetiță.  ”Îmi doresc un băiețel. Alex vrea fetiță” a spus Oana Zăvoranu pe contul său de socializare.

Oana Zăvoranu a făcut dezvăluirea mult așteptată

Oana Zăvoranu, în vârstă de 47 de ani este un personaj controversata în showbiz-ul românesc. Aceasta a fost implicată în mai multe scandaluri mai ales cu mama sa. Cu toate astea, Oana a știut întotdeauna să rămână puternică și să le răspundă celor care au avut întrebări pentru ea.

Cum a s-a derulat povestea: Oana Zăvoranu și soțul ei se aflau într-un magazin de pantoni, acolo unde, în timp ce soția lui proba mai multe perechi de încălțăminte, Alex a decis să facă un live, iar printre întrebările fanilor a venit și cea despre sarcină. Cei doi au răspuns fără să stea pe gânduri. Ba chiar la un moment dat, soțul Oanei a dat de înțeles că bruneta ar avea burtică.

Mai în glumă, mai în serios, cei doi au spus că își doresc un copil

Alex: Eu am zis că vreau fată, să nu am concurență, să stea cu mama. Pe când un copil? Stați și veți vedea. Ai burtică?

Oana: Da, puiule, nu mai pot. Sunt într-o burtă toată

Alex: Nu, că vrem. Vrem amândoi un bebe. Oana vrea băiat, eu vreau fată

Oana: Eu vreau băiat, pentru că băieții sunt pentru mame. Și fetele sunt pentru tați

Alex: Eu vreau fată să o streseze pe mami

Ce declara Oana Zăvoranu în trecut despre acest subiect?

În trecut, Oana se simțea jignită ori de câte ori fanii îi puneau această întrebare. „Uite că nu vreau ,că nu e momentul încă, că nu simt șii că nu e treabă voastră.Ok ? Întrebare mega comunistă și impertinență ?, zilnic pusă! ?. Mă și vedeți pe MINE făcând sondaje în rândul populației „Când credeți că ar trebui să am și eu copii?”?, spunea Oana cândva.

Şi continuă: Faptul că împărtășesc cu voi multe din viața mea, nu înseamnă că vorbim și despre ce trebuie fac eu în patul meu. Și în mod constant, întrebarea asta vine numai de la țărănci înapoiate, care cred în mintea lor că scopul vieții este să faci 100 de copii, să stai numai călăre zi și noapte și să te fălești după cu ei !?”, scrie wowbiz.