Evenimentul Zilei > Monden > Lovitură cruntă pentru Las Fierbinți. Cel mai spumos personaj se retrage!
Lovitură cruntă pentru Las Fierbinți. Cel mai spumos personaj se retrage!

Lovitură cruntă pentru Las Fierbinți. Cel mai spumos personaj se retrage!

Lovitură cruntă pentru unul dintre cele mai populare seriale din România. Îndrăgitul show ar putea să rămână fără una dintre cele mai iubite artiste.

Ecaterina Ladin, devenită celebră pentru rolul Dalidei interpretat în serialul „Las Fierbienți” este însărcinată pentru a doua oară. Astfel, este posibil ca actrița să fie neboită se se retragă din serial.

Ecaterina Ladin a anunțat, marți, în emisiunea ”La Măruță”, că este însărcinată în patru luni și va avea un băiat.

Actrița mai are un băiat de cinci ani

Actrița mai are un băiețel, în vârstă de 5 ani. ”Ne doream foarte mult încă un copil. Obosesc repede, îmi e foarte somn, dar suntem foarte fericiți”, a mărturisit vedeta.

„E dureros că unii își doresc copii și nu pot avea, iar alții își abandonează copiii”, a adăugat Ecaterina Ladin, explicând că a fost dificil să rămână însrcinată.

„Dimineața îmi este somn. Voi avea încă un băiat. Nu am pofte. Dacă văd ceva, îmi este poftă ”, a declarat Ecaterina Ladin.

Ecaterina Ladin este una dintre cele mai longevive actrițe din serialul „Las Fierbinți”. Pentru că joacă un rol crucial în serial, „Dalida” nu și-a „permis” să ia pauză nici măcar atunci când se pregătea să devină mamă pentru prima oară.

„Da, am jucat și însărcinată. Sunt unele mămici care își doresc să stea acasă și pot sau poate nu au chef de treabă, poate nu le place atât de mult serviciul lor încât să se întoarcă. Eu m-am întors la filmări când Marcu avea trei luni. Ce-i drept atunci am avut foarte puțin de filmat ca să nu lipsesc foarte mult din viața copilului. Nu neapărat că iubesc această meserie și de aceea m-am întors, dar aveam nevoie. Când eram la filmări îmi era dor de copil, când eram acasă voiam să merg la filmări sau la teatru. Nu am făcut un mare sacrificiu că m-am întors la muncă pentru că toți au fost foarte înțelegători. Este un copil cuminte. Nu am avut nopți nedormite ca să am zile îngrozitoare să nu pot să filmez”, a povestit aceasta pentru Libertatea

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: