Oana Zăvoranu își înșeală soțul? Se gândește tot timpul la marea ei iubire: „Acum pot s-o spun!”

Oana Zăvoranu își înșeală soțul? Se gândește tot timpul la marea ei iubire: „Acum pot s-o spun!”

Una dintre cele mai efervescente vedete de la noi, Oana Zăvoranu, a povestit despre marea iubire a vieții ei. Vedeta nu l-a putut uita nici acum.

Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri la emisiunea pe care Teo Trandafir o moderează la postul de televiziune Kanal D. Vedeta a vorbit despre superstițiile pe care le are. 

„Dacă mi se zbate ochiul drept, ştiu că se întâmplă ceva. Nu ies din casă cu stângul. Ştiu dacă am o zi bună dacă îmi găsesc repede hainele şi am inspiraţie când mă îmbrac. Dacă îmi stă bine părul, va fi o zi bună. Dacă am greutatea pe care o vreau eu, îmi va sta bine tot, îmi vine inspiraţia să mă îmbrac bine. Dacă mă simt balonată, nu-mi mai place nimic”, a spus ea. Vedeta a mărturisit și că a iubit în secret. 

Ne puteți urmări și pe Google News

„Acum pot să spun, e trecută. Un coleg mai mare de liceu, Radu Ştefan. Semăna cu Prince un pic. M-a luat odată de mână şi mi-a zis că ne vedem când mai cresc un pic. Când trec pe lângă casa lui, şi acum mă uit”, a afirmat ea, potrivit wowbiz.ro. 

Întrebată dacă e adevărat că poartă lenjeria intimă doar o singură dată, după care o aruncă, ea a răspuns: 

„Când eram mică purtam chiloţii o singură dată, ca să nu-i spăl. Acum îi spăl. Şi, ca să nu vadă mama, zona care se murdărea a chiloţilor o tăiam cu forfecuţa”. 

Oana Zăvoranu, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. A fost actriță, cântăreață și moderatoare TV. A fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este măritată cu Alex Ashraf.