Evenimentul Zilei > Politica > Gabriela Firea, mesaj cu tâlc pe social media. Foto în articol
Gabriela Firea, mesaj cu tâlc pe social media. Foto în articol

Gabriela Firea, mesaj cu tâlc pe social media. Foto în articol

Gabriela Firea a postat acum două ore un mesaj pe social media dând un citat celebru din romanul „Groapa”. Iar în următoarea postare face un anunț despre decizia bucureștenilor cu privire la taxa Oxigen.

„Dacă dreptatea ar fi o sârmă, aş îndrepta-o!”, este un citat din romanul „Groapa” scris de Eugen Barbu și postat  pe contul personal. Mai mult, Gabriela Firea vorbește despre “referendumul” realizat pe social media, anuntat de ieri, privind vinieta Oxigen.

Primarul General spune că deși este o ”situație sensibilă” numărul mare de mesaje primit de la bucureșteni o îndreptățește să creadă că a procedat corect cu acest referendum. ”Acum când vin în fața cetățenilor cu întrebarea: doriți sau nu să se aplice vinieta Oxigen în București? Un număr record au interacționat cu mine. Peste 600 de mii de vizualizări, și peste 15 mii de mesaje am primit din care 90% îmi solicită să renunțăm la vinietă.

Toate mesajele și e-mail-rile vor fi centralizate și luni va organiza o conferință de presă în care ”voi prezenta transparent toate mesajele primite de la cetățeni”, a declarat Firea. Tot atunci va anunța și decizie pe care o va lua în urma mesajele pe care le va primi până luni.

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „"DACA DREPTATEA AR FI SÂRMA, AS INDREPTA-O!" EUGEN BARBU”

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: