Oana Mizil: Vanghelie nu va părăsi PSD. E iubit de mii de pesediști și de cu mult mai mulți români

Oana Mizil: Vanghelie nu va părăsi PSD. E iubit de mii de pesediști și de cu mult mai mulți români

Demisionară din PSD, deputata Oana Niculescu Mizil nu crede că Marian Vanghelie va părăsi, la rândul lui, partidul. În opinia celei alături de care primarul de la 5 trăieşte o mare iubire, "ar fi culmea să dai cu piciorul unor ani de muncă asiduă", mai ales atunci când e vorba de “un lider iubit de mii de PSD-işti şi de cu mult mai mulţi români".

"În ceea ce-l priveşte pe domnul Vanghelie, vă pot raspunde că este un lider al PSD (vicepreşedinte ales al acestui partid, primar al Sectorului 5, preşedinte executiv al Organizaţiei PSD Bucureşti, omul politic care a garantat pentru mulţi politicieni PSD şi, astfel, aceştia au câştigat lupta electorală), un lider iubit de mii de PSD-işti şi de cu mult mai mulţi români. Nu cred că Marian Vanghelie va părăsi PSD. Ar fi şi culmea să dai cu piciorul unor ani de muncă asiduă. Am spus că activităţile noastre politice şi profesionale sunt independente, singurul numitor comun fiind bunăstarea cetăţenilor. Şi eu şi Marian Vanghelie ne-am luptat, ne luptăm şi ne vom lupta pentru oameni", scrie Oana Mizil pe blogul său.

Deputata Oana Niculescu Mizil şi-a anunţat, duminică, demisia din PSD, acuzând faptul că a fost “mazilită" din fruntea organizaţiei PSD Călăraşi cu asentimentul liderului Victor Ponta pentru că nu a fost de acord ca acest judeţ să fie vândut PNL-ului.

Ne puteți urmări și pe Google News