Evenimentul ZileiMondenO lume întreagă o plânge! Celebra actriță și-a prevestit moartea? Acesta a fost ultimul ei mesaj. Parcă simțea ceva…

O lume întreagă o plânge! Celebra actriță și-a prevestit moartea? Acesta a fost ultimul ei mesaj. Parcă simțea ceva…

O lume întreagă o plânge! Celebra actriță și-a prevestit moartea? Acesta a fost ultimul ei mesaj. Parcă simțea ceva…
Celebra actriță Betty White pare că și-a prevestit moartea. Cu doar câteva zile înainte să moară le-a transmis un mesaj emoționant fanilor, un ultim mesaj se pare. Aceasta le-a mulțumit tuturor pentru dragostea acordată și pentru susținerea din întreaga sa carieră.

Regreta actriță Betty White s-a stins din viață la finalul anului 2021, chiar pe 31 decembrie. Cu doar câteva zile înainte de a se stinge din viață, aceasta a transmis un mesaj video fanilor săi. În înregistrare, ea le mulțumește tuturor pentru dragostea necondiționată și susținerea oferită în toată cariera impresionantă.

Videoclipul postat în mediul online a venit ca un mesaj de adio pentru fani, Betty White stingându-se din viață cu câteva săptămâni înainte de a împlini frumoasa vârstă de 100 de ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Voiam doar să vă mulţumesc tuturor pentru dragostea şi susţinerea voastră de-a lungul anilor. Mulţumesc mult”, le-a transmis zâmbind Betty White fanilor, cu o voce răguşită, adăugând „rămâneţi aproape”.

Mesajul acesta a fost pregătit de vedeta din „The Golden Girls” pentru a-și celebra centenarul și urma să fie difuzat pe 17 ianuarie.

„Ea se folosea de ocazia împlinirii a 100 de ani pentru a vă sărbători pe voi – fanii ei”, se arată în postarea despre legenda showbiz-ului.”Ştia cât de norocoasa era; ea a simţit dragostea şi nu a luat-o niciodată de-a gata”, se mai arată în mesaj.

Betty White a obținut opt nominalizări la Premiile Emmy

Kiersten Mikelas, asistenta lui Betty White, încearcă să îi păstreze memoria vie celebrei actrițe. Vineri, aceasta a postat ultima fotografie în care apare vedeta. Cele două stau una lângă alta pe o canapea, iar în jurul lor sunt prezente multe decorațiuni de Crăciun. Momentul a fost imortalizat cu doar câteva zile înainte ca actrița să se stingă din viață.

Betty White a fost recompensată cu premii Emmy pentru cea mai bună actriță în rol secundar datorită rolului din ”The Mary Tyler Moore Show”, în 1975 și 1976. Anul 1986 îi aduce un alt Emmy, de data aceasta pentru ”The Golden Girls”, un sitcom despre patru femei în vârstă care trăiesc împreună în Miami.

Rolul văduvei simpatice și aiurite, Rose Nylund, a făcut-o celebră în anii 1985 – 1992. A fost unul dintre cele mai bine cotate seriale ale acelei perioade și i-a adus lui Betty White alte șase nominalizări la Premiile Emmy.

În 2015, ea a fost recompensată cu un premiu Emmy pentru întreaga carieră – cel de-al optulea trofeu Emmy al său.

Betty White nu a avut copii și s-a dedicat acțiunilor umanitare în beneficiul animalelor.


Accesează: