Evenimentul Zilei > Social > O legendă a televiziunii revine în media. News alert în România! Primele reacţii
O legendă a televiziunii revine în media. News alert în România! Primele reacţii

O legendă a televiziunii revine în media. News alert în România! Primele reacţii

După o pauză de 14 ani, veterana Mona Nicolici revine în media după 14 ani. Conform primelor informaţii, ea a plecat de la OMV Petrom şi va avea emisiune la Europa FM.

Nicolici se va ocupa de una dintre edițiile emisiunii „Piața Victoriei”, care este difuzată la Europa FM. Fosta prezentatoare tv va prezenta ediția de vineri a programului.

„Sigur că abordarea subiectelor din emisiune va fi făcută din perspectiva sustenabilității și a responsabilității sociale. Vreau să fiu acel cap limpede care să-i ajute pe oameni să vadă pe termen mediu și lung, nu doar pe termen scurt. Pentru că deja putem să vorbim despre viața de dinainte de Coronavirus și viața după Coronavirus.

Nu m-am gândit niciodată că o să mă întorc în presă în plină a criză a pandemiei, într-un mod de viață pe care noi nu l-am mai avut niciodată, la care nu știu cum și dacă putem să ne adaptăm, dar știu că experiența mea profesională vine într-un moment în care cred că pot să ajut.

Mă gândesc la toți cei la care alții nu s-au gândit: la oamenii străzii, de exemplu, care pot fi o sursă de infectare. La cazurile sociale, dar și la soluțiile pentru aceste cazuri, dar la modul concret.

O să lansez și o campanie în prima emisiune, pentru una dintre cele mai mari probleme pe care le are România acum și cu care nu poate să răzbească: secțiile de Terapie Intensivă (ATI) din România și dotarea lor.

De altfel, toate emisiunile vor veni cu soluții foarte concrete și cu campanii care să ajute oamenii. Cumva, tot ce am învățat eu va fi acolo.

Prima emisiune va fi mâine, vineri 20 martie, de la ora 18:00”, a declarat Mona Nicolici pentru paginademedia.ro.

Cum de a lăsat Nicolici în spate un post la OMV Petrom pentru o emisiune radio? „Simt că în 14 ani am făcut tot ce puteam să fac acolo. Am simțit că este momentul să ies din zona de corporație și să dezvolt lucruri mai mult. Voi fi jurnalist, dar și coordonator de campanii și expert în zona de sustenabilitate”, a mai declarat jurnalista pentru sursa citată.

Amintim că în acest moment, în România au fost semnalate 277 cazuri testate pozitiv cu temutul Coronavirus. Dintre cei care fuseseră infectaţi, 25 s-au vindecat.