UPDATE10. Pe mama care și-a ucis bebelușul o cheamă Monica Iudean. Soțul ei, Iosif Iudean, a fost dus și el de poliție la audieri.
UPDATE9. Soțul femeii le-a povestit criminaliștilor că nevasta lui avea, din când în când, crize de furie. Cei doi au o singură fată, copilul cel mare, în vârstă de opt ani, și cinci băieți.

UPDATE8: Psihologii spun că femeia este un caz patologic și că nu poate fi vorba nici de depresie post-partum, nici de lipsa banilor. "Dacă era depresie post-partum, boala s-ar fi declanșat mai devreme, când i-a născut pe ceilalți copii. În acest caz, nici nu mai rămânea iar însărcinată.  Nici lipsa banilor nu cred că este un motiv întemeiat. Suntem în 2012, se presupune că femeile sunt educate și dacă sunt sărace și nu vor să aibă copii, pot face întrerupere de sarcină. Femeia putea să sufere de o boală psihică, a făcut o criză și a urmat pruncuciderea. Sunt atâtea cazuri când oameni aparent sănătoși comit crime când au halucinații”,  ne-a declarat psihologul Keren Rosner.
UPDATE7. Criminaliștii n-au găsit, deocamdată, arma crimei.
UPDATE6. Vecinii spun despre această familie că făcea parte dintr-o „sectă religioasă”. Potrivit polițiștilor, sunt penticostali.
UPDATE5. Potrivit anchetatorilor, în momentul în care femeia și-a decapitat bebelușul în casă se mai aflau trei dintre cei șase copii. Cel mai mic, de doi ani, dormea. Ceilalți doi, de 7 și 8 ani, au asitat la oribila crimă. Tatăl lor era la cumpărături, fiind însoțit de ceilalți trei copii.
UPDATE4: Vecinii spun că familia avea grijă de copii, în schimb nu se descurcau cu banii. Tatăl nu avea un loc de muncă stabil, el muncind în Brașov cu ziua. Mai mult, familia ar fi urmat să fie evacuată din locuință.
UPDATE3: Polițiștii spun că femeia era în casă, în stare de șoc. Ea a fost scoasă din locuință cu cătușe la mâini și dusă la audieri.
UPDATE2: Cadavrul bebelușului a fost secționat și băgat în pungi de plastic, au declarat, pentru mediafax.ro, surse din cadrul anchetatorilor.
UPDATE: Cel care a anunțat poliția este tatăl copiilor, în vârstă de 38 de ani. Cei doi mai au șase copii, cu vârste până în 8 ani.
Femeia are 27 de ani și în acest moment este audiată de polițiști. Ea mai are copii, care au fost luați de reprezentanții Protecției Copilului Brașov.
Polițiștii care anchetează cazul spun că cercetările au fost începute, fiind vorba de un omor deosebit de grav.
Liviu Naghi, purtătorul de cuvând al IPJ Brașov, a declarat, în urmă cu câteva minute, că bebelușul a fost găsit în casă plin se sânge, „corpul lui fiind secționat”. El a mai spus că tânăra care a comis fapta este însărcinată cu al optulea copil.
Vom reveni cu amănunte.