Cert e că Chelsea Clinton se mărită cu Marc Mezvinsky, un bancher în vârstă de 32 de ani, pe care îl cunoaşte din adolescenţă.
Mariajul Chelsea Clinton – Marc Mezvinsky , top secret
Familia fostului lider de la Casa Albă a preferat discreţia. Aşa că nimeni n-a scos o vorbă despre fericitul eveniment din weekend.
Nu se ştie mai nimic despre locul unde vor avea loc ceremonia şi petrecerea. Unii spun că masa şi dansul vor avea loc la o proprietate privată de lângă Manhattan. Şi rochia miresei rămâne un mister. Fie o să fie o creaţie Oscar de la Renta ori Vera Wang.
Enigma cea mai greu de desluşit de jurnalişti este lista invitaţilor. Se pare că vor fi în jur de 400. Şi, deşi îşi anunţase prezenţa, în final actualul preşedinte american, Barack Obama, nu va asista la ceremonie.
Nu lipsesc nici vedetele. Steven Spielberg, Barbra Streisand, Ted Turner şi Oprah Winfrey sunt daţi ca siguri la nuntă, de unele surse. Experţii în nunţi spun că soţii Clinton vor scoate din buzunare între 3 şi 5 milioane de dolari.
Mirele, Marc Mezvinsky este aproape necunoscut publicului. Este fiul unui fost ales democrat care şi-a petrecut cinci ani după gratii acuzat de fraudă.
O experienţă îngrozitoare, care care nu poate fi totuşi comparată cu scandalul Monica Lewinsky – Bill Clinton.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JQxY7WAARMA&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JQxY7WAARMA&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>