Evenimentul Zilei > Monden > Nu o să vă vină să credeți ce a ajuns Andra. Exclusiv
Nu o să vă vină să credeți ce a ajuns Andra. Exclusiv

Nu o să vă vină să credeți ce a ajuns Andra. Exclusiv

A fost petrecere cu magician, bartender și un chef nemaipomenit la dubla aniversare a Andrei și a lui Măruță. Detalii picante și apetisante au ieșit la iveală, a doua zi. Dar ce a ajuns să facă Andra după super-petrecerea de ziua ei întrece orice imaginație.

Pentru distracția oaspeților din rândul cărora nu au lipsit prietenii vedetelor și colegii lor, dar nici finii, au fost aduși mai mulți entertaineri profesioniști.

Copiii au primit un magician, baloane cu confetti și multe altele. Adulții au avut parte de delicii. Un bartender le-a preparat cele mai interesante cocktailuri. Nici Eva, fiica Andrei, nu a fost lăsată deoparte. Ea și fratele ei, David, au primit câte un cocktail non alcoolic decorat, cum altfel, cu un marshmellow flambat. Copiii au țipat de plăcere.

Petrecere organizată de Măruță cu chef și bartender

Pentru adulți s-au preparat cocktailuri de vară, rafinate cu piper roz, unele din ele. Pepe a primit un spicy rom cu Tonka, Andra a băut un cocktail care amesteca gusturile de citrice. Vedeta a fost în al nouălea cer.  Dar a doua zi a urmat ceva de nedescris. Și nu chiar în sensul bun.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: