Evenimentul Zilei > Monden > Cleopatra Stratan a dispărut! „Angela”, principala suspectă
Cleopatra Stratan a dispărut! „Angela”, principala suspectă

Cleopatra Stratan a dispărut! „Angela”, principala suspectă

Cleopatra Stratan șochează cu o schimbare de look radicală, renunțând la imaginea de copil cuminte care a consacrat-o și se reinventează sub numele de Angela pentru a pătrunde pe piața muzicală din Rusia.

Tânăra care la toamnă va împlini 17 ani și-a propus să cucerească spațiul ex-sovietic cu melodiile ei. Ea a fost inspirată de modelul foștilor O-Zone, care după destrămarea trupei fac bani buni cântând pentru ruși.

În acest sens, Cleopatra va lansa la toamnă un single care poartă chiar numele pe care vrea să-l promoveze și sub care vrea să performeze în continuare, „Angela”. În videoclipul piesei, imaginea ei a fost transformată radical de regizorul basarabean Roman Burlaca. Acum, Cleopatra s-a metamorfozat într-o adolescentă sexy și cu atitudine, care nu mai amintește deloc de copilița care, la 3 ani și jumătate, a cucerit milioane de oameni și care a intrat în Cartea Recordurilor la șase categorii, potrivit Libertatea.

Pavel Stratan a bătut mereu la ușa showbizului rusesc, înregistrând variante în limba rusă a succesului „Ghiță” și a piesei sale de căpătâi, „Eu beu”, însă n-a cunoscut succesul. Speră acum însă ca Angela să aibă mai mult noroc.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: