Evenimentul Zilei > Actualitate > Nouvelle Vague, pasională şi sexy la Bucureşti
Nouvelle Vague, pasională şi sexy la Bucureşti

Nouvelle Vague, pasională şi sexy la Bucureşti

Spectacolul pe care cele două soliste, blonda Nadeah şi bruneta Mareva, împreună cu instrumentiştii lor, l-au făcut aseară, la Sala Palatului din Bucureşti, a fost unul pe măsura aşteptărilor celor prezenţi.

Într-un top al celor mai „nebune”, sexy şi pline de pasiune dintre trupe, Nouvelle Vague cu siguranţă ar fi cap de listă. Spectacolul pe care cele două soliste, blonda Nadeah şi bruneta Mareva, împreună cu instrumentiştii lor, l-au făcut aseară, la Sala Palatului din Bucureşti, a fost unul pe măsura aşteptărilor celor prezenţi.

„Vor face un super show. Ei sunt nebuni pe scenă, se dezlănţuie pe muzică”, spunea una dintre fanele care aşteptau începerea concertului. Trupa nu s-a dezminţit cucerind publicul încă de la primele acorduri ale piesei „Je suis deja partie”, cu care şi-au început cel de-al treilea show în România. Încă de la început, energica Nadeah a ridicat publicul la dans şi a coborât printre spectatori. Timp de două ore, show-ul s-a împărţit între piese în limba engleză, câteva în franceză, mulţumiri şi aplauze dar şi „exerciţii” la care au fost supuşi cei din sală, spre amuzamentul lor. „Noi călătorim mult, prin toată lumea. Şi, de fiecare dată, când suntem pe scenă, cerem publicului să ne dea, la semnalul nostru, un… „Fuck”. Unu, doi, trei, să vă aud, cu putere. Ohoo, dar sunteţi buni, nu glumă”, a spus Mareva în timp ce înregistra răspunsul însufleţit al publicului pe telefonul său mobil.

Show-ul nu a dus lipsă de dansuri energice, de mişcări sexy şi de mesaje incitante la adresa bărbaţilor, responsabilitate ce a „picat” pe umerii blondei care nu doar că şi-a cucerit publicul prin vocea puternică, ci şi prin atitudinea sexi şi respectul pentru cei din sală. Nici Mareva nu a fost vreo „cantitate neglijabilă” în această ecuaţie, ea ştiind să arunce priviri emoţionante şi să încălzească atmosfera amestecând senzualitatea accentului franţuzesc cu delicateaţea rochiei nu foarte scurte, negre pe care o ridica, subtil, din când în când, lăsându-şi la vedere picioarele lungi. Cele două ore de concert s-ar defini prin ritmuri de new wave care au pendulat între două extreme reprezentative – sonorităţi seducătoare, delicate, aidoma Marevei Galanter, pe de-o parte, şi energie pură, nebunie şi pasiune specifice blondei Nadeah, care a făcut deliciul spectatorilor ce au aplaudat minute în şir.

Petrecere la The Ark

Set-listul Nouvelle Vague a inclus câteva piese în limba franceză: „Je suis deja partie”, „Sur Ma Mob” sau „On Veux Tu Que Je Regarde”, dar şi piese celebre ca „Master and Servant” sau „Just Can’t Get Enough” a celor de la Depeche Mode, urmate de „God Save The Queen”, „Ever Fallen”, „Human Fly”, „Blister in The Sun” sau „Desamour Will Tear Us Apart”, păstrând pentru final „Dancing With Myself” şi „In a Manner of Speaking”.

Seara a continuat cu o serie prelungită de autografe oferite de Nadeah, urmată de un after-party organizat la The Ark, unde fanii trupei au avut ocazia să-i întâlnească personal pe membrii trupei. Show-ul Nouvelle Vague a fost deschis de trupa Cuantune, un proiect muzical autohton de nu-jazz creat de Mario Cruxfader şi Elisabeta Câmpău.
<object height="385" width="480"><embed allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.youtube.com/v/cnBUlhsLjTM?fs=1&hl=ro_RO" height="385" width="480"></embed></embed><//embed></object>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.