Îl interpretează pe Emil în serial, dar spune că nu se aseamănă decât într-o mică măsură cu personajul. Vladimir Drăghia, noul protagonist al emisiunii "Burlacul", este un tip foarte ambiţios care a trecut prin multe. Nu poate oferi fetelor nici relaţiile în modă ale lui Cătălin Botezatu (primul "Burlac") şi nici averea lui Edward Strohlen (al doilea), dar se mândreşte că este pe picioarele lui şi că este un tip foarte popular la numai 25 de ani. Vladimir s-a despărţit în toamnă de iubita lui. Nu şi-a mediatizat foarte mult viaţa personală, dar acum are toate şansele să găsească o relaţie stabilă chiar în faţa camerelor.

EVZ: Ce te-a determinat să accepţi rolul în emisiunea Burlacul?
Vladimir Drăghia:
Provocarea!

Cum îţi imaginezi o întâlnire perfectă?
O întâlnire perfectă poate fi oriunde. Nu cred că locaţia e primordială. Dacă există "factorul x", putem fi blocaţi şi într-o toaletă publică.

Care a fost cel mai romantic gest pe care l-ai făcut?
Nu sunt un romantic clasic. Îmi exprim dragostea, afecţiunea, prin gesturi mici. Dezvolt cu persoana de lângă mine un limbaj numai de noi înţeles şi îi transmit involuntar ceea ce simt. O privire poate cântări mai mult decât 1000 de roze.

Interpretezi rolul unui bărbat dezinhibat în "Narcisa sălbatică". Ce aşteptări crezi că vor avea fetele de la tine în această privinţă?
Probabil se va face o paralelă între rolul din serial şi mine. Paralela poate şi exista la un anumit nivel, doar că eu sunt mult mai complicat.

Cu ce te poate cuceri o pretendentă?
Cu o privire. Cu un cuvânt. Cu un gest mic.

Ce vei aduce în plus faţă de ceilalţi doi participanţi?
Nu ştiu ce aduc în plus pentru că nu îi cunosc foarte bine pe predecesorii mei. În schimb, pot spune ce aduc. Aduc un zâmbet sincer. O personalitate frumoasă, un mers apăsat şi hotărât. Nu sunt milionar în euro, dar mă simt bogat. Nu cunosc toate persoanele dintr-un anumit domeniu, dar sunt salutat când intru în orice încăpere. Am două afaceri care cresc şi eu însumi mă aflu pe o pantă ascendentă. Mă pot mândri cu faptul că tot ce am făcut, am făcut eu. Eu mi-am plătit greşelile, eu îmi asum meritele pentru tot ce sunt şi fac.

Spre ce carieră ai vrea să te îndrepţi?
Spre cea de producător. Îmi place să fac producţie tv şi mi-am demonstrat în ultimul timp că pot. Deşi este dificil, îmi place să lucrez cu oamenii. Îmi place procesul de producţie în sine. Îmi place şi actoria, lucrul cu sentimente şi stări sufleteşti mă face să mă cunosc mai bine şi să evoluez spiritual.

Ce fel de relaţie speri să găseşti în urma emisiunii?
O relaţie care să mă facă să văd în viitor.

Care este cea mai mare temere a ta când vine vorba de relaţii?
Plictiseala. Consumarea persoanei de lângă mine. Sunt tânăr şi vreau să evoluez. Vreau să învăţ. Am nevoie de cineva care să ţină ritmul cu mine. Vreau să creştem împreună.

Câte relaţii ai avut până acum şi care a fost cea mai de durată?
Am avut trei relaţii importante. Trei, patru şi doi ani, în ordinea întâmplării lor. Păstrez legătura cu fostele iubite şi cea mai mare mulţumire pe care o am este că au fost relaţii frumoase. Ne-am iubit, ne-am respectat, am trecut prin stări extraordinare împreună şi, deşi despărţirile au fost dureroase, am reuşit să păstrăm o legătură foarte bună. Trebuie să recunosc că, în foarte mare parte, este meritul lor.

Ce nu a mers în ultima ta relaţie?
Eu nu am mers. M-am defectat! (râde)

"O întâlnire perfectă poate fi oriunde. Dacă există «factorul x» putem fi blocaţi şi într-o toaletă publică.“

VLADIMIR DRĂGHIA actor