Noul Volkswagen Tiguan, "micul Touareg", prezentat din toate unghiurile

Noul Volkswagen Tiguan, "micul Touareg", prezentat din toate unghiurile

Volkswagen a oferit un set complet de imagini cu versiunea optimizată estetic a SUV-ului Tiguan, cel care, după facelift, ar putea fi considerat un Touareg în miniatură.

SUV-ul compact german Volkswagen Tiguan a primit, în această iarnă, un retuș estetic suficient de izbutit pentru a deveni o replică în miniatură modelul superior, Touareg.

Versiunea cu facelift Volkswagen Tiguan va fi expusă, în premieră mondială, la Salonul auto de la Geneva de luna viitoare.

Producătorul auto din Wolfsburg nu a mai aşteptat până atunci şi a oferit un set complet de imagini care surprind "micul Touareg" din toate unghiurile. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Noua gamă va debuta comercial la finele lunii martie.

Volkswagen a făcut cunoscută lista de prețuri pentru Germania, unde cel mai ieftin Tiguan cu facelift (1.4 TSI -122 CP) va costa puțin peste 24.000 de euro cu taxele incluse.

Chiar dacă seamănă acum atât de bine cu "fratele mai mare", Volkswagen Tiguan concurează în continuare cu SUV-uri mai compacte precum Toyota RAV4, Kia Sportage, Ford Kuga, Suzuki Grand Vitara, Nissan X-Trail sau Honda CR-V.