Evenimentul Zilei > Actualitate > Noi dezvăluiri despre cadavrul carbonizat din Timișoara. Ipoteza anchetatorilor despre moartea misteriosă
Noi dezvăluiri despre cadavrul carbonizat din Timișoara. Ipoteza anchetatorilor despre moartea misteriosă

Noi dezvăluiri despre cadavrul carbonizat din Timișoara. Ipoteza anchetatorilor despre moartea misteriosă

Anchetatorii au o ipoteză cu privire la cadavrul carbonizat care a fost găsit într-o maşină arsă pe un câmp aproape de Timişoara. 
Cadavrul carbonizat, potrivit anchetatorilor, era al unui bărbat beat care a accelerat maşina împotmolită pe câmp până când a luat foc.
Aşadar, potrivit celor declarate de cei care anchetează cazul, cadavrul carbonizat găsit într-o maşină aproape de Tmişoara, nu are legătură cu vreo crimă. Şoferul carbonizat era pur şi simplu beat. Probabil că nici nu şi-a dat seama ce face.

Anchetatorii au stabilit identitatea cadavrului carbonizat

Cadavrul carbonizat ar aparţine unui bărbat de 42 de ani din Chisoda, comuna Giroc. Acesta locuia pe o uliţă mai mărginaşă din sat, nu departe de câmpul în care a fost descoperit autoturismul ars.

Ce spun rudele si vecinii despre bărbatul carbonizat

Avea probleme, au declarat membrii familiei şi vecinii. Obişnuia să bea mult, iar noaptea trecută, cel mai probabil, s-a urcat la volan în stare de ebrietate, a mers pe camp, s-a împotmolit în noroi şi, ca să iasă, a turat motorul până cand autoturismul a luat foc. Ar fi ipoteza cu privire la modul cum a murit în flăcări bărbatul carbonizat, potrivit opiniatimisoarei.

Reamintim că un cadavru a fost descoperit într-o maşină abandonată pe câmp. Cadavrul ars a fost găsit lângă Timisoara, în Chisoda, duminică dimineaţa. Un localnic aflat în trecere pe acolo a sunat imediat la numărul de urgenţă 112.

Poliţiştii au demarat cercetările. Deocamdată nu-şi dau seama dacă este vorba despre un bărbat sau femeie. Şi nici dacă a fost o crimă.

Maşina, un Renault Megan, se afla într-o zonă izolată, la peste 200 de metri de cea mai apropiată casă. Totodată foarte departe şi de drumul principal, astfel că nimeni nu a putut remarca focul de la incendiul maşinii.

Cadavru carbonizat, găsit pe marginea unui drum de lângă Timișoara

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 1 Rurale, criminalişti din cadrul Poliţiei Timiş şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, care au demarat ancheta.

„In jurul orei 9:00, politistii timiseni au fost sesizati prin apel 112 de catre un cetățean că pe strada Bucegi din localitatea Chisoda se află o mașină carbonizată cu posibile urme de cadavru în ea.

De urgență s-au deplasat la fata locului polițiștii Sectiei 1 Rurale, criminalisti din cadrul I.P.J Timiș si polițiștii Serviciului de Investigatii Criminale care au început o anchetă în vederea stabilirii situatiei de fapt”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Timiş.

Mai multe detalii puteţi citi aici. Cadavru carbonizat, găsit pe marginea unui drum de lângă Timișoara. VIDEO

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: