Evenimentul Zilei > Actualitate > Cadavru carbonizat, găsit pe marginea unui drum de lângă Timișoara. VIDEO
Cadavru carbonizat, găsit pe marginea unui drum de lângă Timișoara. VIDEO

Cadavru carbonizat, găsit pe marginea unui drum de lângă Timișoara. VIDEO

Un cadavru carbonizat a fost gasit intr-o masina arsă, la margine de Timisoara. Polițiștii sunt în alertă maximă.
UPDATE. Surse din rândul anchetatorilor spun că din primele informaţii ar putea fi vorba de un bărbat de 40 de ani din Giroc.
Ştirea iniţială. Cadavru carbonizat, găsit pe marginea unui drum de lângă Timișoara. Un cadavru a fost descoperit într-o maşină abandonată pe câmp. Cadavrul ars a fost găsit lângă Timisoara, în Chisoda, duminică dimineaţa. Un localnic aflat în trecere pe acolo a sunat imediat la numărul de urgenţă 112.

Poliţiştii au demarat cercetările. Deocamdată nu-şi dau seama dacă este vorba despre un bărbat sau femeie. Şi nici dacă a fost o crimă.

Maşina, un Renault Megan, se afla într-o zonă izolată, la peste 200 de metri de cea mai apropiată casă. Totodată foarte departe şi de drumul principal, astfel că nimeni nu a putut remarca focul de la incendiul maşinii.

Cadavru carbonizat, găsit pe marginea unui drum de lângă Timișoara

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 1 Rurale, criminalişti din cadrul Poliţiei Timiş şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, care au demarat ancheta.

„In jurul orei 9:00, politistii timiseni au fost sesizati prin apel 112 de catre un cetățean că pe strada Bucegi din localitatea Chisoda se află o mașină carbonizată cu posibile urme de cadavru în ea.

De urgență s-au deplasat la fata locului polițiștii Sectiei 1 Rurale, criminalisti din cadrul I.P.J Timiș si polițiștii Serviciului de Investigatii Criminale care au început o anchetă în vederea stabilirii situatiei de fapt”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Timiş.

Oamenii legii merg pe mai multe piste si incearca sa afle daca este vorba de un accident, o crima sau o sinucidere, informează opiniatimisoarei.

Ştire în curs de actualizare