FC Braşov rămâne în continuare fără antrenor principal. După plecarea intempestivă a italianului Giuseppe Materazzi, care n-a rezistat sub Tâmpa decât treu zile, un alt tehnician a dat bir cu fugiţii, de această dată chiar înainte de a intra în pâine.
Deşi s-a înţeles cu patronul Ioan Neculaie, fostul rapidist Marian Rada a renunţat după doar o zi la postul de antrenor principal al echipei Rapid.
Rada spune că un comunicat al suporterilor braşoveni l-a determinat să se întoarcă din drum.
Într-un comunicat al Ligii Suporterilor Stegari, fanii braşoveni îşi manifestau dezamăgirea faţă de instalarea lui Marian Rada în funcţia de antrenor principal.
Iată o parte a comunicatului Ligii Suporterilor Stegari
"Plecarea lui Dinu Gheorghe a fost primită, vă vine sau nu să credeţi, cu entuziasm sub Tâmpa.
Speram că în sfârşit vom ieşi din sfera de influenţă vişinie. Dar tot entuziasmul ne-a fost astăzi, 8 iulie 2010, pur şi simplu retezat prin aflarea veştii că Marian Rada va fi noul antrenor al Steagului…
… Liga Suporterilor Stegari se arată profund nemulţumită de instalarea, în condiţii atât de dubioase, mai ales pentru club, a domnului Marian Rada. Punem la îndoială atât competenţele sale ca antrenor cât şi loialitatea faţă de echipă, motiv pentru care acordăm conducerii FC Braşov un ultimatum până duminică, 12 iulie 2010, pentru înlocuirea lui Marian Rada cu un alt antrenor.
În cazul nerespectării acestei dorinţe ne vom vedea puşi în situaţia de a rezolva prin propriile puteri această situaţie indezirabilă. Dorim doar respect şi decenţă. Nu călcaţi în picioare tradiţia şi onoarea acestui club", scrie în comunicatul postat pe "www.din1936.ro".