Şi-a ucis fosta studentă şi prietenă, a dezmembrat-o şi a încercat să se debaraseze de corpul său. Cunoscutul istoric rus, Oleg Sokolov, profesor la Universitatea din Sankt Petersburg, a recunoscut că a omorât pe Anastasia Etcenko după ce a fost surprins de poliţie cu un rucsac care avea înăuntru resturi ale fetei.

Profesorul, care graţie studiilor sale a fost decorat în Franţa cu Legiunea de Onoare, a fost arestat sâmbătă de autorităţi după ce a fost salvat din râul Moika.

Se pare că bărbatul ar fi fost beat şi, potrivit salvatorilor săi, intenţiile lui erau de a se debarasa de corpul companioanei sale şi să se sinucidă îmbrăcat ca Napoleon Bonaparte. După ce a căzut în râu, trecătorii au lansat alarma şi după ce a fost salvat a fost făcută teribila descoperire.

În rucsacul pe care-l purta cu sine s-au găsite braţele fetei şi un pistol

Profesorul, de 63 de ani, a fost internat în spital pentru hipotermie, dar ieri a fost mutat la un comisariat de poliţie şi interogat ore întregi. Bărbatul şi-a recunoscut vina, a declarat că-i pare rău şi s-a arătat dispus să colaboreze cu poliţia, titrează Leggo.