Evenimentul Zilei > Actualitate > „Napoleon Bonaparte” umbla cu rucsacul în spinare. Ce căra în el pare rupt din filmele de groază
„Napoleon Bonaparte” umbla cu rucsacul în spinare. Ce căra în el pare rupt din filmele de groază

„Napoleon Bonaparte” umbla cu rucsacul în spinare. Ce căra în el pare rupt din filmele de groază

Profesorul de istorie, Oleg Sokolov, ucide şi dezmembrează o fostă studentă şi prietenă. „Napoleon Bonaparte” a fost găsit cu braţele acesteia în rucsac.

Şi-a ucis fosta studentă şi prietenă, a dezmembrat-o şi a încercat să se debaraseze de corpul său. Cunoscutul istoric rus, Oleg Sokolov, profesor la Universitatea din Sankt Petersburg, a recunoscut că a omorât pe Anastasia Etcenko după ce a fost surprins de poliţie cu un rucsac care avea înăuntru resturi ale fetei.

Profesorul, care graţie studiilor sale a fost decorat în Franţa cu Legiunea de Onoare, a fost arestat sâmbătă de autorităţi după ce a fost salvat din râul Moika.

Se pare că bărbatul ar fi fost beat şi, potrivit salvatorilor săi, intenţiile lui erau de a se debarasa de corpul companioanei sale şi să se sinucidă îmbrăcat ca Napoleon Bonaparte. După ce a căzut în râu, trecătorii au lansat alarma şi după ce a fost salvat a fost făcută teribila descoperire.

În rucsacul pe care-l purta cu sine s-au găsite braţele fetei şi un pistol

Profesorul, de 63 de ani, a fost internat în spital pentru hipotermie, dar ieri a fost mutat la un comisariat de poliţie şi interogat ore întregi. Bărbatul şi-a recunoscut vina, a declarat că-i pare rău şi s-a arătat dispus să colaboreze cu poliţia, titrează Leggo.