Naomi Campbell şi-a făcut cadou de ziua ei o beţie pe cinste

Naomi Campbell şi-a făcut cadou de ziua ei o beţie pe cinste

Fostul top-model, Naomi Campbell, a băut de ziua ei două sticle de şampanie, după care a trecut la băuturi mai tari. Ea şi-a început seara într-o rochie albă, elegantă, iar, spre dimineaţă, a fost surprinsă de paparazzi dormind direct pe puntea ambarcaţiunii unde a avut loc petrecerea, sub o pătură.

Oligarhul rus Vladislav Doronin (48 de ani), încearcă să o ţină departe de băuturile alcoolice pe iubita sa, dar nu reuşeşte. Potrivit portalului rusesc "Life News", Vladislav i-a organizat fostului top-model, la împlinirea a 41 de ani, o petrecere la bordul iahtului său, "Emerald Ocean", ancorat în staţiunea italiană Portofino.

Printre invitaţi s-a numărat şi starul de film american Leonardo Di Caprio. Acesta a venit însoţit de noua sa prietenă.

Nu se poate abţine de la alcool

Ne puteți urmări și pe Google News

Singura condiţie pe care i-a pus-o Doronin iubitei sale a fost un consum minim de alcool, lucru greu de făcut, după cum au declarat pentru "Life News" câţiva angajaţi ai omului de afaceri, care au urcat la bordul ambarcaţiunii "mai multe lăzi cu şampanie". Interdicţia intervenea după un recent incident, mult mediatizat în presa de scandal din Rusia. 

După spectacolul caritabil de modă şi licitaţia "Fashion for Relief", organizate recent de Naomi Campbell, la Moscova, în scopul strângerii de fonduri pentru victimele devastatorului cutremur din Japonia, fostul top-model a băut atât de mult, încât Doronin a fost nevoit să o care pe Naomi în braţe.

"În seara aceea am reuşit să strângem mai multe milioane de dolari şi se pare că Naomi a exagerat un pic din acest motiv", a declarat pentru "Life News", sub rezerva anonimatului, unul dintre participanţii la eveniment.

Tot consumul de alcool este motivul pentru care Campbell se ceartă des cu mama oligarhului rus, care, spre deosebire de conaţionalii săi, este moderată atunci când vine vorba de băuturi spirtoase. CITIŢI ŞI:

  • Putin i-a dat un interviu lui Naomi Campbell
  • Naomi Campbell, un sfert de veac de carieră, sărbătorit de D&G | FOTO