NANE: Cheie

NANE: Cheie

Daniela Nane: "Fiecare ar trebui sa-si utilizeze talentele fara sa se confrunte cu altcineva in afara de sine, fara sa se raporteze la modelele impuse obsesiv de moda sau societate".

Cand vad oameni care se chinuiesc sa se conformeze unor modele imposibile, urmand sfaturile vanzatorilor de iluzii sau ale unor "experti" in diverse specialitati pe care mass-media ni-i ofera din ce in ce mai des, ma intreb daca n-ar trebui sa existe si cineva care sa atraga atentia si sa reaminteasca faptul ca fiecare dintre noi este unic.

Fiecare ar trebui sa-si utilizeze talentele fara sa se confrunte cu altcineva in afara de sine, fara sa se raporteze la modelele impuse obsesiv de moda sau societate.

Fiecare dintre noi are calitati si atat de multe potentiale de dezvoltare incat, daca ar alege sa exploateze doar cateva dintre ele, nu i-ar mai ramane timp sa priveasca la viata altcuiva cu jind sau sa invidieze vreodata pe cineva.

Ne puteți urmări și pe Google News

Multi oameni nu au incredere ca pot realiza tot ce-si propun doar alegand care le sunt interesele de evolutie, de aceea amana momentul in care decid sa-si asume responsabilitatea propriei vieti.

Ce inseamna cu adevarat putere intelegi doar atunci cand realizezi ca tu insuti creezi o „realitate” personala in fiecare secunda din fiecare zi, prin actiunile si prin gandurile pe care le aduni.

Esti ca un magnet al Universului, ceea ce emani vei atrage catre tine in mod inmiit. E o lege divina, iar cei care traiesc in pace, gandind cu iubire, manifestand gratitudine si lucrand cu recunostinta sa-si vada implinite visele pare ca atrag norocul intr-un mod magic.

Ei nu fac niciodata compromisuri cu valorile lor esentiale. Asta nu inseamna ca nu coopereaza cu ceilalti, insa nu se conformeaza niciunei reguli doar pentru ca altfel lumea ii va persifla sau marginaliza. Ei invata repede, se adapteaza usor si, mai ales, se bucura de fiecare clipa a vietii lor.