Evenimentul Zilei > Monden > N-o să-ți vină să crezi cum arată acum Adina Halas! e schimbată radical!
N-o să-ți vină să crezi cum arată acum Adina Halas!  e schimbată radical!

N-o să-ți vină să crezi cum arată acum Adina Halas! e schimbată radical!

Adina Halas, fosta prezentatoare TV care făcea echipă cu Carmen Brumă, este, de ani buni, bloggeriță de succes și prezentatoare a unei emisiuni la postul de radio Smart FM. Ei, bine, Adina s-a lăsat pe mâna unui celebru hair stylist, Laurent Tourette, „vinovat” de schimbările multor dive din showbizz-ul autohton, iar ce-a ieșit depășește orice imaginație! Adina nu mai arată așa cum știați! Schimarea este radicală!

„Eu sunt Adina Halas și mi-am făcut apariția într-o zi de iarnă, pe 17 ianuarie. Am devenit și Hugeanu între timp și mama unui băiețel pe nume Serghei și a unei fetițe bulldog francez pe nume Mamba”, scrie Adina pe blocul personal.

E locul unde împărtășește fanilor experiența ei de viață. Tot de despre asta vorbește și în emisiunea Trăiește Smart, pe care o are la Smart FM.

Dar nu pe blog sau pe site-ul radioului o să găsiți fotografiile cu noua înfățișare a vedetei, ci pe pagina ei de Facebook.

Așa cum vedeți, Adina Halas are acum părul scurt, numai țepi și țepi, și s-a vopsit albastru-mov!Și asta nu e tot, până și buzele și le-a asortat la culoarea părului

Adina s-a lăsat pe mâna unui celebru hair stylist, Laurent Tourette pe numele său, care este „vinovat”, de altfel, de schimbările multor dive din showbizz-ul autohton.