Mutu: "Nu plec nicăieri"

Mutu: "Nu plec nicăieri"

Adrian Mutu le face în ciudă şefilor de la Fiorentina, care vor să scape de fotbalistul român. Mutu spune că nu vrea să audă de niciun transfer şi că singura echipă la care vrea să joace e Fiorentina.

Mutu i-a adus la exasperare pe oficialii grupării viola cu ultimele sale derapaje. Chiar şi antrenorul Sinişa Mihajlovici, cel care i-a luat apărarea în mai multe rânduri şi l-a susţinut pe Mutu, a anunţat că nu se mai bazează pe român. Englezii nu îl vor pe Mutu "Nu i-am propus nicio prelungire de contract lui Mutu şi vrem să-l vindem în această iarnă", Pantaleo Corvino, directorul sportiv de la Fiorentina.

Turcii scriu că Mutu e aproape de un transfer la Galatasaray Istanbul, acolo unde antrenorul Gheorghe Hagi ar garanta pentru el în faţa patronului Adnan Polat. Numele lui Mutu a fost vehiculat ca posibil transfer şi în Anglia, dar cei de la QPR au negat vehement interesul pentru român. Poate pleca gratis

Mutu a răspuns la situaţia creată în jurul său printr-o declaraţie găzduită de siteul "fiorentinanews.it".

"Eu nu vreau să joc în altă parte în afară de Fiorentina", a spus Mutu, care în ianuarie devinde jucător liber şi poate pleca gratis de la Fiorentina.

Ne puteți urmări și pe Google News