Mutu neaga faptul ca ar avea amanta

Adrian Mutu, atacantul echipei italiene Fiorentina, a negat vehement informatiile privind o aventura a sa cu actrita italiana Martina Stella (23 de ani).

Aceasta stire a fost vehiculata la sfarsitul saptamanii trecute de revista „Vanity Fair” (editia italiana). Flirtul dintre Mutu si Stella ar fi avut loc intr-o discoteca din Florenta, cu putine zile inainte de Craciun. Frumoasa actrita blonda seamana izbitor cu Alexandra Dinu, prima sotie a starului roman.

„Briliantul” a dezmintit stirea in cotidianul „La Repubblica”, catalogand toate informatiile despre „aventurile sale” drept  „pura fantezie”. „Imi iubesc sotia, care este pe cale sa-mi daruiasca inca un copil, si imi ador familia. In acest moment deosebit de fericit din viata mea nu mai am gargauni in cap. Ceea ce se spune despre mine este pura fantezie”, a declarat fotbalistul originar din Pitesti.

Atacantul roman este cunoscut in lumea fotbalului drept un mare „crai”, amator de frumuseti feminine alese, pe care nu le rateaza cand are ocazia.

Ne puteți urmări și pe Google News