Evenimentul Zilei > Monden > Multimilionar din România, fără frică în faţa molimei fatale. Sunt imagini unice!
Multimilionar din România, fără frică în faţa molimei fatale. Sunt imagini unice!

Multimilionar din România, fără frică în faţa molimei fatale. Sunt imagini unice!

Epidemia de Coronavirus încă nu i-a făcuzt pe români să se teamă cu adevărat pentru viaţa lor. „Exemplele” de sâmbătă cu numeroasele grupuri care au ieşit la grătar în pădurile din jurul Capitalei sunt grăitoare, dar mai sunt şi altele, total neaşteptate.

Multimilionarul Nelu Iordache, fondatorul companiei Blue Air, este unul dintre acestea. „Milionarul Nelu Iordache s-a adaptat interdicțiilor, așa că s-a decis să cumpere apă minerală de la magazin și a făcut asta fără să consume mai mult timp decât ar fi normal.

În șort și tricou, pentru mai multă libertate de mișcare, afaceristul a bifat rapid lista de cumpărături. Pe primul loc a fost apa minerală, după cum se poate observa în imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Evident, nici măcar un om de afaceri nu se poate dispensa de un astfel de produs esențial pentru hidratare, indiferent de anotimp. Și, chiar dacă sunt recomandate achizițiile online, în această perioadă de criză medicală acută, Nelu Iordache și-a asumat riscul și s-a prezentat ”în persoană” la magazin”, arată cancan.ro.

Acest episod s-a consumat în contextul în care autoritățile au insistat şi insistă în continuare asupra distanțării sociale, în această perioadă, transmițând pe toate canalele media că aceasta este cea mai bună metodă pentru a limita răspândirea infecției cu temutul Coronavirus. Astfel, reamintim că deplasările trebuie efectuate numai când este nevoie şi trebuie să fie cât mai scurte cu putință.