Evenimentul Zilei > Actualitate > MRU: USL încearcă deturnarea unei realităţi prin sesizarea depusă la CCR
MRU: USL încearcă deturnarea unei realităţi prin sesizarea depusă la CCR

MRU: USL încearcă deturnarea unei realităţi prin sesizarea depusă la CCR

Prin sesizarea depusă la CCR de către USL, Uniunea nu încearcă altceva decât deturnarea unei realităţi, a spus fostul premier, Mihai Răzvan Ungureanu. MRU şi-a mai exprimat speranţa că "preşedintele legitim ales" va reveni la Cotroceni.

"Nouă ni se pare foarte clar că felul în care se încearcă astăzi deturnarea unei decizii, deturnarea unei realităţi, contravine intereselor electoratului român şi a cetăţenilor români. Noi, tot ceea ce sperăm în momentul acesta este ca acest echivoc să fie cât mai repede încheiat. Şi, evident, speranţa mea dacă doriţi, şi presupun că a multora este ca preşedintele legitim ales să revină la Cotroceni", a declarat Ungureanu, la finalul întâlnirii  cu conducerea PDL şi alţi lideri de centru-dreapta.
Întrebat în legătură cu atitudinea preşedintelui Traian Băsescu pe viitor, având în vedere că 7,4 milioane de români au votat pentru demiterea lui, MRU a răspuns: "Vă imaginaţi că nu sunt eu în poziţia în care să dau sfaturi, dar cred că domnul preşedinte s-a exprimat clar asupra liniei de conduită pe care Administraţia Prezidenţială urmează să o aibă".