Mourinho vine la România - Franţa

Mourinho vine la România - Franţa

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, ieri seară, că antrenorul campioanei Italiei, Jose Mourinho, va asista la meciul România- Franţa, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial.

"Mourinho l-a sunat pe Giovani (n.r. - Ioan Becali), că vrea să vina în România, să vadă meciul de la Constanţa. Vom merge împreună sâmbătă la Constanţa, cu un avion privat închiriat de Giovani", a spus Gigi Becali la B1TV.

Singurul jucător român care evoluează la Inter Milano, echipa antrenată de Mourinho, este căpitanul "tricolorilor" Cristi Chivu. Mijlocaşul francez Patrick Vieira, convocat pentru partida de sâmbătă, face de asemenea parte din echipa lui Internazionale. Mai mult, căpitanul echipei Steaua Bucureşti, Mirel Rădoi, a fost aproape de a ajunge la Inter în această vară, însă transferul nu a fost realizat, el rămânând în atenţia grupării italiene.

Meciul România - Franţa, din grupa 7 de calificare la Campionatul Mondial din 2010, va avea loc sâmbătă, de la ora 21.40, pe stadionul Farul din Constanţa.

Ne puteți urmări și pe Google News