Urăsc viaţa mea socială! O urăsc! Lumea nu mă cunoaşte cu adevărat. Nu pot să merg să văd o partidă de-a fiului meu. Dacă mă duc să văd o partidă a unor copii de 12 ani, acolo vin şi cei care vor să facă o fotografie, care vor un autograf, cei care vor să mă insulte, cei care se duc în spatele porţii pentru a-l insulta pe fiul meu, un băiat de 12 ani. Aş vrea să pot fi normal, din acest punct de vedere„, a declarat „The Special One”.
„Din multe motive, foarte probabil, după Real Madrid mă voi întoarce în Anglia. Pentru mine, scenariul perfect ar fi să mă întorc în Anglia şi să-l am în continuare ca adversar pe Ferguson. Dacă el se retrage, va pierde fotbalul. Nu e o chestiune de antrenori tineri sau bătrâni. Când voi reveni în Anglia, sper să-l găsesc în continuare pe banca celor de la Manchester United. Ferguson e cel mai mare dintre cei mari!„, a mai zis portughezul, care a rămas în relaţii cordiale cu Roman Abramovici, patronul celor de la Chelsea Londra.
„Suntem în contact. Aş mai lucra cu el. Nu am nicio ranchiună. Cel mai bun exemplu este cu Michael Essien. Chelsea era gata să-l vândă la o altă echipă, dar mi l-a dat mie, adică unui prieten. De fapt, eu nu Abramovici aveam raporturi excelente”.