Real Madrid a fost foarte aproape aseară să dea lovitura pe Camp Nou din Barcelona.

Condusă cu 0-2, Realul a revenit și a lăsat impresia că se poate califica în semifinalele Copei del Rey. Cea care merge însă mai departe e marea rivală FC Barcelona, care s-a calificat cu scorul general de 4-3.

"Albii" acuză arbitrajul lui Fernando Teixeira Vitienes.
Jose Mourinho, antrenorul Realului, nu sare la gâtul centralului, dar ironizează Barcelona.

"I-am auzit pe jucătorii mei vorbind la vestiare că este imposibil de câştigat pe Camp Nou. Felicit Barcelona pentru calificare.

Ştiu şi eu că pe Camp Nou e imposibil să câştigi! Nu e nimic nou pentru mine, am jucat aici şi cu Chelsea, şi cu Inter, şi cu Real.

Nu insinuez nimic, înţelegeţi şi voi destul de bine fenomenul", a spus Jose Mourinho, la conferinţa de presă.

Mourinho, luat peste picior de fanii Barcelonei

Suporterii catalani prezenţi miercuri seară în tribunele stadionului „Nou Camp” i-au cerut antrenorului portughez să nu plece de la Real Madrid.

Te iubim, Mourinho, nu plecaȚ, au scandat fanii Barcelonei în timpul partidei cu Real Madrid, scor 2-2, din manşa secundă a „sferturilor” Cupei Spaniei. De asemenea catalanii i-au mai cântat portughezului: "De ce, de ce?", făcând aluzie la expresia favorită a lui Mourinho în timpul conferinţelor de presă.

Cotidianul spaniol "AS" a anunţat zilele trecute că Jose Mourinho va pleca de la Real Madrid în vară, după încheierea acestui sezon.

Suporterii echipei FC Barcelona ar dori însă ca portughezul să continue pe banca rivalilor madrileni, având în vedere rezultatele pozitive pe care Barcelona le-a obţinut cu "albii" de când aceştia sunt pregătiţi de Mourinho.